Home Eveniment Cheloo de la Paraziţii, lăsat liber după mai multe ore de audieri...

Sursa Foto: Facebook

Cântăreţul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo, a fost plasat sub control judiciar miercuri seară de procurorii DIICOT Ploiești, după ce în cursul dimineții fusese săltat într-un dosar cu acuzaţii de trafic cu droguri de mare risc.

Cheloo a fost lăsat să plece acasă după aproximativ 10 ore de audieri. Artistul ar fi încercat să vândă droguri unui ofițer sub acoperire, potrivit Știrilor ProTV.

Alte șase persoane implicate în acest dosar au fost însă reținute de DIICOT.

Cheloo ar face parte, potrivit procurorilor, dintr-o rețea de traficanți care cumpărau cannabis din București și îl vindeau mai departe.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 şi până în prezent, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București iar ulterior le-au  comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe, se arată într-un comunicat DIICOT.

Anchetatorii au făcut miercuri percheziţii în casa acestuia. Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că la percheziții a fost găsită o cantitate mică de cannabis pentru consum.

80 de persoane au fost aduse pentru interogatoriu la DIICOT, astfel încât investigatorii să afle care erau reţelele de trafic de droguri şi cine este implicat.

Sunt informaţii care vizează traficul cu droguri de mare risc, atât în Capitală, dar şi în judeţul Prahova, iar anchetatorii au strâns probe de aproape un an de zile.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE