Home Politică Cine este cea mai sexy deputată. Cum a ajuns Alexandra Corina Bogaciu...

Alexandra Corina Bogaciu
Sursa Foto: stirilekanald.ro

Alexandra Corina Bogaciu este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților, ea fiind aleasă de pe prima poziţie a listei de candidaţi în judeţul Ilfov.

Ea are 27 de ani şi studii medii. A absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari.

Alexandra Corina Bogaciu este nepoata lui Florentin Pandele şi a fost recomandată de colegii de partid ca director marketing la o companie din Romania.

Sursa foto: Facebook

În realitate, Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familie a tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine si materiale textile, anunţă Ştirile Kanal D.

Bogaciu a fost viceprimar al oraşului Voluntari şi este în acelaşi timp vărul şi naşul de botez al actualului primar, Florentin Pandele.

Tatăl actualei deputate a reuşit performanţa de a fi despăgubit cu 3,9 milioane lei (860.000 euro) pentru o parcelă de 600 mp de teren peste care urma sa treaca soseaua de centura a Bucurestiului, scrie sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Alexandra Corina Bogaciu nu stă însă foarte bine la capitolul avere: are doar o locuinţă de 244 de metri pătraţi, în oraşul Voluntari, potrivit declaraţiei pe propria răspundere depusă înaintea alegerilor.

Printre prezenţele exotice care şi-au făcut loc anul acesta în Parlament se află şi Mara Mareş, aleasă de pe listele PNL. Citeşte mai mult despre povestea tinerei de 24 de ani:

Mara Mareş, deputat la 24 de ani. Pe cine a scos din cursă, pentru a prinde loc pe listele PNL

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE