Home Eveniment Cine este criminalul de pe calea Victoriei. Era obsedat de Loredana, pe...

Sursa Foto: Facebook

Vânzătoarea magazinului de modă de pe Calea Victoriei este Loredana Istrate. O femeie în vârstă de 38 de ani, mama unui copil de şase ani. În Joia mare, fostul ei iubit a urmărit-o din nou la serviciu şi a reuşit să o atace. Criminalul de pe Calea Victoriei se numeşte Tiberiu.

Acesta şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, iar, atunci când medicii au ajuns, manevrele de resuscitare nu au putut să o readucă la viaţă. Colega victimei nu a reuşit să reacţioneze şi să o poată apăra pe Loredana. După ce a ucis-o pe tânără, suspectul principal a reuşit să fugă, însă a fost prins după aproximativ trei ore, în apropierea locului crimei.

agresor si victima 3

Sursa foto: Facebook

Pagina de Facebook a suspectului s-a umplut cu mesaje de dispreţ faţă de ceea ce a făcut. De altfel, pe pagina de socializare, Tiberiu posta aproape în fiecare zi mesaje despre iubirea lui faţă de Loredana.

“Îmi este dor de tine în fiecare secundă”, scria Tiberiu, cu patru zile înainte de a-i lua viaţa Loredanei.

Mai multe persoane au reacţionat la postările lui şi condamnă ceea ce a făcut.

Inca o data politia şi-a facut ” treaba” si nu a ridicat un deget, desi erau atatea sesizari!! Boratule sper sa nu nai vezi lumina zilei!! Las nenorocit!!! !!! Nu stiu sectiile astea de politie de cine sunt trase la raspundere ptr incompetenta lor ce duc la crime de cele mai multe ori!! Frate nu esti capabil sa fii organ al legii nu te baga mai incapabilule la aceasta meserie!! Din ce spune patroana ei se pare ca a avut la un moment dat ordinul de restrictie!!! – scriu internauţii, cel mai probabil persoane care l-au cunoscut pe Tiberiu.

victima si agresor 4

Sursa foto: Facebook

Fostul iubit o urmărea de multă vreme pe Loredana. Femeia făcuse mai multe plângeri la poliţie, dar nu ar fi fost luată nicio măsură de protecţie. Magazinul în care a avut loc crima este deţinut de Alina Petre, fosta noră a şefului SRI Virgil Măgureanu.

Sper să fie închis acest om pe viaţă. Femeia asta a trecut prin foarte multe şi nu a băgat-o nimeni în seamă. A sunat poliţia de mai multe ori, de faţă cu mine, pentru că omul efectiv o teroriza. Trei sute de mii de telefoane, mesaje cu textul: “te omor, îţi scot inima din piept”. Mi se pare o lipsă de responsabilitate a autorităţilor – a declarat jurnaliştilor Alina Petre, deţinătoarea magazinului de lux.

agresorul

Sursa foto: Facebook

În urmă cu un an, pe pagina de socializare, Tiberiu îi mulţumea Loredanei pentru că i-a schimbat viaţa. Îi spunea că o iubeşte enorm şi susţinea că ea este “puterea” lui.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE