Home Ştirile zilei Cine este misteriosul iubit al Elenei Udrea

Sursa Foto: cancan.ro

Într-o seară de vară, la o terasă dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei, Elena Udrea a hotărât să-şi declare dragostea în public. Iubitul se numeşte Valentin, este ceva mai tânăr ca ea şi, în mod cert, este o persoană care merge des la sala de fitness. Nu ştim cât de surprinsă a fost Elena Udrea, după ce a aflat că fost filmată de paparazzi, dar imediat după apariţia imaginilor cu ea sărutându-se cu iubitul a făcut o mărturisire.

“Au trecut doi ani de când am divorţat şi, vă marturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine. Eu sunt o persoană care crede în dragoste” – a spus Elena Udrea pentru Cancan.

Pe surse apropiate Elenei Udrea, jurnaliştii tabloidului au aflat cine este tânărul, mai puţin celebru ca ea şi care, cel mai probabil, va purta titluatura de “iubit al Elenei Udrea”. Valentin Chifu este om de afaceri şi, cel mai probabil, face sau a făcut parte din aceleaşi cercuri înalte în care a defilat şi fostul ministru, fostă candidată la preşedinţie, fosta blondă de la Cotroceni.

Cei doi s-ar fi văzut prima oară în vara anului 2013, întâmplarea face să se cunoască chiar la scurt timp după ce Elena Udrea a divorţat de Dorin Cocoş, bărbatul care este cu 12 ani mai în vârstă ca ea. Conform sursei citate, cei doi ar fi avut cunoştinţe comune şi aşa au ajuns să îşi petreacă câteva zile împreună la mare, în 2013.

Atunci nu s-ar fi legat nimic între ei, ci mai târziu. Când, Elena Udrea a avut nevoie de sprijinul lui. Având afaceri în imobiliare, Udrea i-ar fi cerut sfatul în 2014, atunci când ea a cumpărat terenuri agricole în Călăraşi, lângă moşia familiei Băsescu. Jurnaliştii de la Cancan scriu că Valentin s-ar fi ocupat de tranzacţiile făcute de Elena Udrea. Astfel că, la finalul anului 2014, prietenii apropiaţi ar fi ştiut cu toţii că este în relaţie amoroasă cu acest tânăr.  Relaţia lor a trecut apoi prin cea mai grea încercare. Perioada în care Udrea a fost în arestul poliţiei şi la închisoare. Valentin ar fi trecut cu bine “testul”, iar relaţia dintre cei doi s-ar fi consolidat, după cum lasă să se înţeleagă chiar Elena Udrea.

“El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest şi m-a susţinut permanent. N-aş dori însă să transform această poveste frumoasă într-una publică, întrucât e parte din viaţa mea privată şi nu aş vrea să o expun tuturor” – le-a spus fostul ministrul jurnaliştilor de la Cancan

Udrea a fost filmată joi seară, la o terasă în parcul Herăstrău, sărutându-se şi ciocnind pahare cu şampanie cu noua ei cucerire.

sursa foto: cancan.ro

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE