Home Eveniment Cine este poliţistul care a împuşcat doi oameni. Plănuia să-şi asasineze familia

Sursa Foto: Observator.tv

Locotenentul colonel Marian Alin Marin, ofiţer al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (n.r.: serviciul secret din Ministerul de Interne), a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat asupra mai multor persoane, dar şi distrugere. Acesta a dat foc casei în care locuia cu proaspăta sa soţie, dar şi cu cei doi copiii pe care femeia îi avea din alte relaţii. După ce pompierii au reuşit să lichideze incendiul, poliţistul s-a întors în blocul din Piteşti cu o armă militară, pe care o deţinea legal, şi a împuşcat doi oameni.

Din fericire, rănile acestora nu sunt grave, pentru că un jandarm chemat să aplaneze conflictul a reuşit să-l imobilizeze pe agresor.

Persoanele împuşcate sunt un poliţist de la ordine publică, dar şi proprietara apartamentului în care familia Marin locuia cu chirie, o doctoriţă din Piteşti.

Vecinii au povestit că ofiţerul obişnuia să consume alcool şi, cel mai probabil, din acest motiv a pornit scandalul.

Înainte de a trage focurile de armă, Marin a postat un mesaj de ameninţare pe Facebook.

“Cand esti o c… cu 2 copii facuti cu 2 tati diferiti, al treilea trofeu este smecherie! Cand toata unitatea zice asta, si apropiatii si fostii soti, nu pot fi toti prosti, stimabila Florina!” – scria poliţistul.

Cumnatul său a răspuns la acest mesaj şi a scris că sora lui a fost bătută în faţa copiilor. Tânăra, care este şi ea ofiţer, a reuşit să fugă cu copiii, pentru că a simţit că viaţa acestora este în pericol. De altfel, Marian Alin Marin i-a spus că îşi doreşte să ucidă întreaga ei familie. Femeia s-a dus direct la poliţie, însă, agenţii nu au reuşit să-l prindă înainte de a face victime.

Din fericire, starea persoanelor împuşcate este bună. Poliţistul de la ordine publică a rămas internat la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Piteşti.

Potrivit Antena 3, Marian Alin Marin este ofiţer DIPI, în structura de Jandarmerie, a absolvit Liceul Militar şi Academia de Poliţie. De 14 ani lucra ca ofiţer, iar colegii săi spun că era un profesionist.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE