Home Social Cine este românul care şi-a ridicat marele premiu de la Loto. Cât...

Un pensionar din Motru, judeţul Gorj, şi-a ridicat marele premiu de la Loto 6/49. Din cele 17,72 de milioane de lei, trebuie să plătească impozit de 25%. Câştigătorul a plecat acasă cu 13,34 milioane lei, adică aproape 3 milioane euro.

Loteria Română a transmis câteva date despre fericitul român care şi-a dorit, totuşi, să rămână anonim. Identitatea lui nu este făcută publică.

Gorjeanul nu a părut însă foarte surprins când a aflat că a câştigat potul cel mare.

“Întrebat fiind care a fost prima reacţie când şi-a dat seama că este câştigător, ne-a răspuns ferm că i s-a părut ceva normal după 50 de ani de participare constantă la joc”, anunţă Loteria.

Chiar dacă nu vrea să-şi dezvăluie numele, câştigătorul a transmis un mesaj pentru ceilalţi jucători care sunt acum invidioşi pe el.

“Dumnezeu dă după suflet… Jucătorii să aibă încredere în acest joc şi în Loteria Română!”, a declarat acesta.

Cele şase numere norocase (42, 44, 10, 3, 33, 27) nu au o însemnătate specială pentru el. Mai mult decât atât, a completat biletul chiar în ziua tragerii la sorţi. A fost dimineaţa la agenţia 18-005 din Motru, a completat o variantă simplă, iar seara a aflat că este fericitul câştigător.

Deşi avea trei luni la dispoziţie să îşi ridice premiul, nu a mai avut răbadare şi s-a prezentat la sediul central al Loteriei, din Bucureşti în a doua zi lucrătoare, după ce a aflat că viaţa i se va schimba complet. Loteria Română a păstrat o copie a biletului câştigător. Pensionarul nu a anunţat însă ce are de gând să facă de acum înainte, când este milionar.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE