Home Eveniment Cine este tânărul care a declanşat alerta cu bombă la mall în...

Sursa Foto: monitorulvn.ro

Alerta cu bombă şi mobilizările impresionate de  forţe de intervenţie au fost declanşate de un tânăr care voia cu orice fel să ajungă într-o sală de cinema, la mall în Focşani. Însă, înainte de ora 12, echipele de securitate de la centrul comercial au refuzat să-l lase să intre, astfel că acesta a găsit un plan de rezervă.

S-a urcat pe o schelă şi a pătruns prin tavan, în sala de cinema. Doar că intrarea nu a fost deloc una “lină”. Tânărul s-a prăbuşit cu tavanul fals, a anunţat la Antena 3 şeful DIICOT.

mihai emanuel pelin mall în Focşani

Tânărul care a declanşat alarma falsă cu bombă, la mall. Sursa foto: Antena 3

Ceea ce a urmat este demn de filmele de comedie.

Sunetul puternic al prăbuşirii i-a făcut pe mulţi să creadă că există o explozie. Au fost chiar informaţii că tânărul a încercat să se arunce în aer. Apelurile la 112 i-au determinat pe ofiţerii antitero să ajungă rapid la locul incidentului şi să caute dispozitive explozive improvizate.

La un moment dat, au existat declaraţii conform cărora o explozie a telefonului mobil ar fi produs întregul dezastru.

Tânărul care s-a prăbuşit cu tot cu tavanul a fost dus la spital, cu leziuni la nivelul feţei şi a fost păzit de poliţişti, dar şi de ofiţeri SRI.

Înainte de finalizarea anchetei, Antena 3 a anunţat că procurorii DIICOT au preluat cazul, pentru a face o anchetă de proporţii, dat fiind faptul că existau suspiciuni de atac cu bombă, punerea în pericol a sute de vieţi. Însă, după ce anchetatorii şi-au dat seama că nu existat un atentat, DIICOT şi-a declinat competenţa.

Tot mall-ul din Focşani a fost evacuat joi la amiază. Abia după trei ore, trupele speciale au început să se retragă, zâmbind de absurdul situaţiei.

Potrivit Ziarul de Vrancea, tânărul accidentat şi acum anchetat pentru haosul creat are 23 de ani, locuieşte în comunca Popeşti şi săptămâna aceasta ar fi trebuit chiar să se căsătorească. Monitorul de Vrancea îi face public numele, acesta fiind Mihai Emanuel Pelin.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE