Home Eveniment Cine sunt victimele din avionul prăbuşit lângă Braşov. Pilotul şi pasagera trăiau...

Sursa Foto: Observator

Piotul avionului prăbuşit sâmbătă pe un câmp din apropierea Braşovului era cetăţean italian care obişnuia să vină des în România. Claudio trăia o poveste de dragoste frumoasă cu Silvia, o româncă în vârstă de 55 de ani, anunţă jurnaliştii de la Observator.

Femaia a murit pe loc. Imediat după impactul cu solul, a rămas prinsă în epava care a fost curprinsă de flăcări, iar trupul ei a fost găsit carbonizat.

pilot italian mort accident brasov

Sursa: Observator

Însă, pilotul, care era şi proprietarul aeronavei, a reuşit să iasă dintre fiare înainte de producerea incendiului. El a fost ajutat de localnici, care au fost şi cei care au anunţat la 112 accidentul aviatic.

Potrivit sursei citate, italianul în vârstă de 66 de ani îşi ţinea avionul ultrauşor într-un hangar de la aerodromul Cioca, judeţul Timiş. De altfel, de acolo a şi decolat sâmbătă dimineaţă, cu destinaţia Ghimbav.

Bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu-Mureş, dar nu a supravieţuit. Conform celor de la Observator, pilotul era om de afaceri în Florenţa, unde conducea o firmă mare.

claudio pilot mort avion prabusit brasov

Sursa foto: Observator

Experţii în aviaţie, poliţişti criminalişti şi procurori investighează acum cauzele producerii tragediei. O expertiză tehnică a fost comandată, pentru a stabili dacă existau sau nu probleme la aparatul de zbor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE