Home Social Clip emoţionant! De ce ar trebui ca ziua mamei să fie în...

Un filmuleţ emoţionant face înconjurul lumii. Poate suna ciudat, dar este un clip de promovare a… mamei! Ziua mamei ar trebui să fie în fiecare zi, pentru că trebuie să rămână cea mai importantă fiinţă din viaţa noastră.

O femeie puternică, preşedintele unei ţări, a lansat campania pe pagina de socializare, iar aceasta a devenit în scurt timp virală.

Într-un minut şi 45 de secunde, este prezentată povestea unei bătrâne mame care croşetează cu multă pasiune un pulover pentru fiul său. Din  fotoliu de acasă, unde pare să aibă doar compania unei pisicuţe, bătrânica pleacă într-o călătorie către fiul ei, pentru a-i înmâna cadoul.

Străbate o distanţă lungă cu trenul, apoi întreabă din om în om cum poate ajunge la sediul unei mari companii. Când în cele din urmă ajunge, fiul ei tocmai prezida o şedinţă importantă. Audienţa formată din bărbaţi cu o atitudine serioasă, îmbrăcaţi la costum, privesc surprinşi întâlnirea dintre bătrână şi şeful lor. Acesta din urmă deschide cadoul mamei fără jenă în faţa colegilor şi vede că este o bluză roşie, călduroasă şi cu o maimuţică pe piept. Cel mai probabil, în stilul său vestimentar, nu s-ar potrivi niciodată, dar fiul pare profund impresionat şi îşi îmbrăţişează mama care a făcut un efort deosebit.

Clipul a fost postat duminică pe pagina de Facebook a Cristinei Fernández de Kirchner, preşedintele Argentinei. Peste o jumătate de milion de oameni au vizionat filmuleţul care a fost apreciat de peste 22.000 de internauţi, iar peste 14.000 dintre aceştia l-au distribuit.

“Într-o zi, îţi vei da seama că mama ta este, cu adevărat, cea mai bună din lume” – este ideea principală a acestui clip emoţionant.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE