Home Politică Contul de Facebook al premierului a fost spart. Ce comentează pe internet...

Sursa Foto: Facebook

Premierul României se confruntă cu o problemă de furt de identitate pe internet. O persoană încă necunoscută a deschis un cont pe Facebook folosind numele şi fotografia lui Dacian Cioloş. Contul de Facebook fals a fost raportat administratorilor reţelei de socializare, dar problema nu a fost rapid rezolvată. Cel care şi-a asumat în mod fraudulos identitatea lui Dacian Cioloş a postat şi comentarii. Iată ce scria la o postare a jurnalistei Melania Medeleanu care anunţa că se retrage din televiziune.

dacian ciolos cont fals

captura dacian ciolos cont facebook spart

 

 

“Super! Felicitări pentru asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ŞTIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei ca e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se întâlneşte cu Pământul!”

 

Săptămâna aceasta premierul a fost viral pe Facebook, distribuindu-i-se de mii de ori fotografia în care apare când adună gunoie, în acţiunea de igenizare a Deltei Văcăreşti. Pare că cineva a fost inspirat de “succesul” şefului Guvernului pe internet şi a creat o clonă.

Despre Dacian Cioloş se spune că îşi administrează singur contul de socializare, dar de data aceasta membrii echipei sale au vrut să-l ajute şi au raportat la Facebook contul fals. Purtătorul de cuvânt la Palatul Victoria a declarat sâmbătă la amiază că problema nu a fost soluţionată.

De obicei, cei care lucrează la Facebook suspendă imediat conturile raportate.

Contul real al premierului este cel urmărit de peste o sută de mii de români, iar ultima postare este chiar cea în care vorbea despre “misiunea” sa din Parcul Natural Văcăreşti, când a lucrat cot la cot cu 200 de voluntari, pentru a face curăţenie.

“Am participat azi la ecologizarea Parcului Natural Văcărești din București, primul parc natural urban din România și din Europa continentală, acțiune organizată de Ministerul Mediului și de organizația ”Let’s do it”. Mă bucur să văd că ”Delta dintre Blocuri” cum a fost numit parcul Văcărești în 2012 este azi arie naturală protejată. Mă bucur să văd că o idee, care la început părea de nerealizat, este astăzi un proiect de dezvoltare care are tot sprijinul Guvernului României. Oameni din ONG-urile de mediu, voluntari, oameni de media au crezut în acest proiect și l-au transformat în realitate. Lor trebuie să le mulțumim pentru că Parcul Natural Văcărești este acum al nostru. Dincolo de potențialul parcului – pentru ecoturism, pentru proiecte educaționale, pentru proiecte de mediu – pentru mine, istoria acestui loc viu este și o lecție: există proiecte și idei pe care trebuie să ni le asumăm, chiar dacă, uneori, ele pot părea utopice”, scria premierul pe reţeaua de socializare. 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE