Home Eveniment COZI LA DNA! Ziua în care suspecţii şi martorii au fost chemaţi...

Sursa Foto: StirileProtv.ro

Cozi uriaşe s-au format la DNA luni dimineaţă. Mai mulţi suspecţi, dar şi martori au fost chemaţi să se prezinte la sediul Parchetului, pentru proceduri judiciare, la aceeaşi oră. Însă, invitaţii procurorilor nu au putut ajunge uşor în birourile unde au fost citaţi, pentru că mai întâi sunt nevoiţi să treacă prin filtrul de securitate.

La ora 10:00 dimineaţa, în cozile de la DNA se afla şi Liviu Dragnea, preşedintele celui mai mare partid din România, dar şi Alexandru Ciocâlteu, o somitate medicală, profesor universitar doctor şi fost manager al Spitalului “Sf. Ioan”, cercetat pentru luare de mită.

Pe fiecare treaptă de la intrarea în Parchet se aflau câţiva oameni. Direcţia Naţională Anticorupţie are un singur filtru de securitate. Martorii, suspecţii sau avocaţii sunt obligaţi să treacă prin filtru şi, de cele mai multe ori, sunt şi percheziţionaţi corporal, procedeu care durează câteva minute. De altfel, Laura Codruţa Kovesi s-a plâns că ar avea nevoie şi de un sediu nou.

Sursa video: Realitatea TV via Facebook

Liderul PSD a fost chemat la audieri în dosarul în care e acuzat de instigare la abuz in serviciu alaturi de fosta sa sotie, Bombonica Prodana. În mod ironic, acesta a spus la intrarea în sediul DNA că vizita lui este “e un cadou pentru cineva”, făcând o aluzie la preşedintele Klaus Iohannis care îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE