Home Eveniment Criminal dispărut după ce a fost condamnat. Poliţia cere ajutorul populaţiei

dispărut
Sursa Foto: IPJ Timiş

Poliţia a lansat un apel pentru prinderea unui tânăr de 18 ani, dispărut fără urmă după ce a fost condamnat la 10 ani pentru omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit IPJ Timiş, pe 4 noiembrie 2015, în urma unei altercaţii, Francesco Corjin a lovit cu un cuţit de vânătoare, în zona toracelui, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a decedat la scurt timp.

Crima a avut loc lângă o școală din Timișoara, după o ceartă banală. Corjin s-a luat la harţă, în Colegiul Tehnic Energetic, cu unul dintre colegi. Acesta din urmă și-a chemat în ajutor doi prieteni, pentru a-l apăra de cel cu care se certase.

Cei trei l-au aşteptat pe Francesco Corjin la terminarea orelor, decişi să îl confrunte. Lucrurile au degenerat însă, iar tânărul a scos un cuțit de vânătoare cu o lamă de 17 centimetri, și l-a înjunghiat pe unul dintre adversarii săi.

Tribunalul Timiş a emis pe 10 octombrie o sentinţă penală prin care s-a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 10 ani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

Dar tânărul nu a mai fost de găsit după condamnare, iar poliţia face acum apel la populaţie pentru depistarea lui.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, 100 de kg, corpolent, ten măsliniu, aluniţă pe obrazul stâng.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana căutată este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE