Home Eveniment Criminal extrem de periculos, evadat din ospiciu. Operaţiune de amploare a Poliţiei

evadat

Un bărbat de 53 de ani, condamnat pentru omor, internat la secţia de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, a evadat marţi din spital, anunţă Agerpres.

Marian Trandaf a fost dat de Poliţie în urmărire naţională.

Bărbatul este din Bucureşti şi în urmă cu opt ani şi-a ucis mama, el ispăşindu-şi pedeapsa într-un spital de psihiatrie după ce judecătorii au decis că acesta nu a comis fapta cu discernământ.

El şi-a lovit mama în cap cu un ciocan, după care i-a tăiat gâtul.

A fost frumos să îmi omor mama, le-a spus el poliţiştilor veniţi să îl aresteze.

În declaraţia dată în faţa poliţiştilor, Trandaf a susţinut că vrea să devină criminal în serie.

Vreau sa fiu asasin in serie. M-am pregatit cu o saptamana inainte. Atunci am auzit voci care mi-au zis s-o omor pe mama, sa o scap de grijile batranetii. Mama trebuia sacrificata. Vocile mi-au spus sa omor pe cineva apropiat si asa am facut. I-am crapat capul, i-am taiat gatul si am pus uneltele pline de sange pe un prosop, a scria acesta, potrivit Libertatea.

Trandaf îşi făcuse deja şi planul pentru următoarele fapte.

Şi acum ce trebuie sa facem? Ne odihnim, luam avionul, mergem in America si asteptam ca vocile sa ne spuna pe cine sa mai omoram, ca doar acum sunt asasin in serie – ar fi spus acesta.

Fugarul are 1.63 metri înălțime, este ras în cap, îmbrăcat într-o bluză albă și pe deasupra o bluza de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare verde închis.

Mai multe filtre au fost instituite în jurul spitalului şi se desfăşoară acţiuni de căutare a evadatului în judeţ şi în ţară, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doiniţa Mihalache.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE