Home Eveniment Criminalul extrem de periculos evadat din ospiciu a fost găsit mort

evadat

Bărbatul care a evadat marţi din secţia de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca a fost găsit mort, într-o pădure din apropierea localităţii Mierea.

Trupul lui Marian Trandaf a fost descoperit de un câine de urmă, la aproximativ 15 kilometri de ospiciul din care fugise.

Cauza morţii urmează să fie stabilită la autopsie, dar se crede că bărbatul a murit de frig, având în vedere că în ultimele nopţi au fost înregistrate temperaturi negative.

El era căutat de importante forţe de ordine, pentru prinderea sa fiind instituite filtre pe drumurile din zonă.

Potrivit unor surse din spital, Trandaf spusese, în repetate rânduri, că vrea să evadeze pentru a îşi ucide sora. Tocmai de aceea, poliţiştii îi puseseră sub pază pe membrii familiei acestuia.

Însă tocmai femeia pe care acesta voia să se răzbune este de negăsit, de aproape 5 ani, de când a plecat la muncă în Italia.

Marian Trandaf era originar din Bucureşti şi în urmă cu opt ani şi-a ucis mama, el ispăşindu-şi pedeapsa într-un spital de psihiatrie după ce judecătorii au decis că acesta nu a comis fapta cu discernământ.

El şi-a lovit mama în cap cu un ciocan, după care i-a tăiat gâtul.

A fost frumos să îmi omor mama, le-a spus el poliţiştilor veniţi să îl aresteze.

În declaraţia dată în faţa poliţiştilor, Trandaf a susţinut că vrea să devină criminal în serie.

Vreau sa fiu asasin in serie. M-am pregatit cu o saptamana inainte. Atunci am auzit voci care mi-au zis s-o omor pe mama, sa o scap de grijile batranetii. Mama trebuia sacrificata. Vocile mi-au spus sa omor pe cineva apropiat si asa am facut. I-am crapat capul, i-am taiat gatul si am pus uneltele pline de sange pe un prosop, a scria acesta, potrivit Libertatea.

Trandaf îşi făcuse deja şi planul pentru următoarele fapte.

Şi acum ce trebuie sa facem? Ne odihnim, luam avionul, mergem in America si asteptam ca vocile sa ne spuna pe cine sa mai omoram, ca doar acum sunt asasin in serie – ar fi spus acesta, la acel moment.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE