Home Eveniment Cristi, Gheorghe şi câinele devenit legendă. Povestea viralului “Cristi! Bă, Cristi”

Strigătul “Cristi! Bă, Cristi!” are deja un ecou naţional. Clipul în care Gheorghe, un ţăran simplu, îl striga pe Cristi, un amic din satul lui la care obişnuia să muncească, pentru a veni să-l scăpe de câine, s-a rostogolit pe internet şi s-a auzit la televizoare, pe stradă şi în multe spaţii publice.

Cristi există şi este un fel de anteprenor din judeţul Mehedinţi. Reporterii de la Ştirile Pro TV l-au găsit în satul Broşteni. De fapt, acolo i-au luat urma, pentru că el ar fi plecat din ţară.

Filmuleţul devenit viral a fost înregistrat în urmă cu câţiva ani, iar, astăzi, Cristi, stăpânul câinelui chemat cu atâta ardoare de vecinul sprijint în gard, ar fi în Italia.

De altfel, animalul a devenit legendă. A murit din motive încă necunoscute.

“Cristi e în Italia acum, are un bar aici şi Gheorghe îl ajută la muncă, bagă lemne în sobă, cară cenuşa. Cristi are câini de rasă şi căţelul ăsta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind puţin ametit nu se putea apăra singur, îl dezechilibra căţelul, da da”, au povestit oamenii din Broşteni pentru Ştirile Pro TV.

Aşadar, omul care trage cu sete din ţigară, rezemat de un gard şi în cizmele căruia şi-a înfipt colţii un câine alb este Gheorghe. El trăieşte şi astăzi în Broşteni, dar nu a vrut să apară în presă. Însă, fraţii săi au vorbit despre el.

“Prima dată pe Facebook are succes”, spune Grigore Chitigi, fratele lui Gheorghe.

“Fiecare o ia cum o înţelege, cum să zicem, o fi de bine, o fi de rău, cum ziceţi”, mărturiseşte Mihai, celălalt frate.

Gheorghe a devenit fără voia lui vedetă, iar strigătul lui ar putea apărea curând şi în reclame, la cât de celebru a ajuns.

Şi parodiile au făcut senzaţia internetului. Într-una dintre ele apare chiar preşedintele Klaus Iohannis. În clipul montat, pare că strigătul pune serios la încercare răbdarea ardeleanului.

Chiar şi Cristiano Ronaldo parcă a auzit când cineva l-a strigat cu putere.

Fanii lui Gheorghe au anunţat că îl vor ajuta să îl strige pe Cristi, într-un cor, la metrou, în Bucureşti, în marile oraşe din ţară şi chiar în afara României. Pe Facebook s-au organizat mai multe evenimente, iar mii de oameni şi-au anunţat prezenţa.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE