Home Sport CSMS Iaşi – Rapid, remiză albă. Ieşenii par scăpaţi de retrogradare

Sursa foto: csmsiasi.ro

CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, 0-0, în ultima partidă a etapei cu numărul 30 din Liga I.

Meciul a fost unul destul de anost, ambele echipe abordând partida cu precauţie, având în vedere miza ei pentru evitarea retrogradării. Rapidiştii au intrat pe teren cu un handicap clar, ca urmare a accidentării pe care a suferit-o Daniel Niculae la încălzire. După primele 30 de minute, şi Pancu a fost schimbat, tot din cauza unei accidentări. Drept urmare, în mai bine de două treimi din meci, Rapidul a fost lipsit de doi dintre jucătorii săi de bază.

Nici ieşenii nu au demonstrat însă hotărâre şi agresivitate, mulţumindu-se să se apere, în încercarea de a obţine măcar un punct. Lucru pe care l-au şi realizat, până la final.

Singurul moment notabil al partidei a avut loc în minutul 85, când şutul rapidistului Benson l-a lovit în mână pe fundaşul ieşenilor Ionuţ Voicu. Arbitrul Radu Petrescu nu a acordat însă penalty, în ciuda protestelor rapidiştilor.

Rezultatul nu convine, totuşi, niciuneia dintre echipe. Rapidiştii au încă emoţii mari privind retrogradarea, aflându-se pe locul 15 în clasament, cu 30 de puncte. O victorie le-ar fi permis să se apropie de ieşirea din zona periculoasă şi să ajungă pe locul 13.

De cealaltă parte, CSMS pare scăpată de pericolul Ligii a II-a, ajungând în zona gri a clasamentului, adică pe locul 9, cu 39 de puncte.

Etapa viitoare, ieşenii vor juca însă în deplasare la CS U Craiova, echipă care se bate pentru podium, în vreme ce rapidiştii au meci tot în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Sursa foto: csmsiasi.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE