Home Sport Cum a abandonat Dulgheru la Madrid

Sursa Foto: Facebook

Alexandra Dulgheru s-a retras în setul decisiv din turul I de la Madrid. A jucat împotriva sârboiacei Ana Ivanovici. În primul set Alexandra a jucat formidabil, reuşind să încheie cu 6-2 în favoarea sa.

În cel de-al doilea set, la 6-5, românca servea pentru meci. Dar Ivanovici a revenit spectaculos şi a reuşit să câştige dramatic la tie-break. Câştigarea setului i-a dat încredere sârboaicei. A început în forţă setul trei, iar Alexandra părea încă cu gândul la cum a pierdut printre degete mingile decisive. Românca nu a mai reuşit să se concentreze, iar adversara a lovit şi mai puternic. Ivanovici a dus setul decisiv la 4-0 pentru ea, în momentul în care Dulgheru, vizibil iritată, a decis să se retragă, invocând probleme medicale.

Alexandra, locul 69 în ierarhia WTA, se opreşte în turul I la Madrid Open 2015. Pentru acest meci, căştigă peste 14.000 de dolari şi doar 10 puncte WTA.

După încheiera meciului, Ivanovici, fostă numărul 1 mondial, a declarat că se bucură că a reuşit să-şi îmbunătăţească jocul în setul trei şi a vorbit despre un meci greu. Sârboiaca a mulţumit publicului şi spune că se simte minunat să revină la turneul de la Madrid despre care povesteşte că, de la an la an, e tot mai spectaculos.

sursa foto: facebook

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE