Home Politică Cum a venit îmbrăcată o senatoare la moţiunea de cenzură

Sursa Foto: Mihai Voicu via Facebook

Senatoarea Cristiana Anghel a făcut deliciul colegilor parlamentari venind îmbrăcată la dezbaterea moţiunii de cenzură într-o bluză cu imprimeuri cu desene animate, dintre care iese în evidenţă… Mickey Mouse. Ea chiar a luat cuvântul în plenul Parlamentului.

După încheierea şedinţei, Cristiana Anghel a defilat în faţa camerelor. Şi-a prezentat sacoul şi a dat detalii.

“Dacă eu nu veneam îmbrăcată aşa, era o zi anostă, este?! Ce trebuie să reprezinte? Uite, am un răţoi, îl am şi pe Mickey Mouse. Îl am şi pe răţoi, dar nu ştiu dacă ăsta are cheiţă, dar altul are. Trebuie să rezolvăm problemele, dar nu ca în desene animate. Îmi pare rău că nu este şi Santa Claus. Este un sacou din Caracal, de la mine. Culmea, a fost şi foarte ieftin. Era unul singur, era chiar de mărimea mea şi am zis: acesta este al meu, pentru moţiune” – a spus senatoarea pe holul Parlamentului

Cristina Anghel a fost întrebată dacă premierul Ponta a certat-o pentru aluzia adusă în plenul Parlamentului.

Premierul să îmi zică mie de sacou? Nu îi zice nici soţiei cum să se îmbrace. Nu îmi zice nici mie soţul cum să mă îmbrac” – a mai afirmat Cristiana Anghel.

În sala de plen, a avut şi admiratori.

“Foarte tare! În timpul discursului din parlament în care ii lua tare și apăsat apararea lui VV Ponta, senatoarea Cristiana Anghel era îmbrăcată într-o superba bluza cu Mickey Mouse” – a scris liberalul Mihai Voicu pe contul său de Facebook.

Cristiana Anghel

 

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE