Home Lifestyle Cum arată viaţa copiilor bogaţi de la Beijing. Fiicele miliardarilor fac parada...

Sursa Foto: Daily Mail

Copiii miliardarilor chinezi fac o adevărată paradă a luxului pe internet. Tinerele bogaţilor Chinei se laudă pe reţele de socializare cu vacanţe pe yachturi, zboruri cu avion privat, colecţii de genţi de la cele mai scumpe case de modă şi bijuterii la preţuri fabuloase.

Deşi politica naţională a Chinei obligă tinerii să nu îşi etaleze maşinile scumpe sau alte averi, unii dintre ei pur şi simplu arată că nu au nicio valoare a banilor, ştiu doar că s-au născut bogaţi şi fac ceea ce le place cel mai mult, să trăiască excentric, în văzul lumii.

christina pe yacht

Tânăra Christina Lee (foto sus) postează fotografii de la o petrecere pe yacht, cu prietenele. În planul îndepăratat se văd bucătari care gătesc doar pentru ele.

Doar pentru şampanie, nota de plată a fost de peste 5.000 de lire sterline. Mesajul uneia dintre ele, pe o reţeaua de socializare, este sfidător.

“Viaţa este prea scumpă pentru a bea şampanie de rahat”, a scris ea lângă o fotografie în care apăre mai multe sticle de Dom Perignon.

sticle sampanie

Fotografiile au fost strânse de pe mai multe conturi de socializare de către jurnaliştii de la Daily Mail.

Tot Christina şi-a prezentat şi colecţia de genţi Chanel şi Hermes.

christina lee genti

Wey Micho, o altă tânără, le spune celor 18.100 de fani de pe reţeaua de socializare că este înţelept să facă intership într-un mall. Şi postează o fotografie ce pare fi din garderoba sa, cu produse Burberry, Kenzo, Agent Provocateur sau Dior.

garderoba

Aceeaşi tânără, în vârstă de 21 ani, nu ratează oportunitatea de a împărtăşi cu cei de pe internet bucuria de a se plimba cu un Ferrari.

ferrari

În timp ce pe un alt cont de socializare, o altă fiică de milionar se plânge că nu are o maşină cu un portbagaj mai mare, pentru a încăpea toate cumpărăturile. Se observă că a făcut cumpărături şi de la Dior.

cadouri in masina

Fiicele bogaţilor Beijingului iubesc şi bijuteriile. Un inel Cartier prezentat pe internet a costat 16.000 de lire sterline, iar fericita posesoare a avut şi ceva de împărtăşit în mediul virtual, când l-a primit. 

“Awwwww,  ce surpriză mi s-a făcut tocmai după după prânz”, a scris ea pe reţeaua de socaializare.

inel diamant

Xiaooyii, o altă fiică de miliardar, are o pasiune pentru genţile Hermes. A strâns 17 poşete de acelaşi model, dar de dimensiuni diferite.

genti hermes

Copiii milionarilor mai sunt numiţi în China şi a doua generaţie de bogaţi, iar preşedintele Chinei, în încercarea de a a-i cenzura pe tineri, le-a interzis să mai apară în unele show-uri de televiziune.

pe yacht

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE