Home Social Cum a ratat Gigi Becali o afacere de sute de milioane de...

becali

Omul de afaceri George Becali susţine că a fost pe punctul de a încheia o afacere de sute de milioane de euro cu Donald Trump, privind construirea unei clădiri-turn în Bucureşti.

Afacerea a picat însă, pentru că Becali s-ar fi opus din orgoliu, la un detaliu:

În 2007 au venit la mine un român cu încă trei persoane, delegaţie din Statele Unite, oameni reprezentându-l pe Donald Trump, care voiau să facă un turn Trump-Becali. Eu atunci am negociat cu ei, era vorba de aproximativ 200 de milioane de euro, am spus că vreau să se numească Becali – Trump, nu Trump – Becali, pentru că în ţara mea eu sunt Becali şi el e Trump – a declarat omul de afaceri, pentru Antena 3, explicând că din acest motiv, afacerea a picat.

Pe de altă parte, Becali crede că alegerea lui Donald Trump va însemna o schimbare în bine, la nivel mondial.

În ceea ce îl priveşte pe Donald Trump, pentru mine e o mare bucurie. Niciodată nu m-a interesat pe mine cine este preşedinte sau conducător în altă ţară. Dar acum e prima mea bucurie pentru un conducător în altă ţară. Donald Trump va reaşeza lumea în sensul bun, pozitiv, o să vedeţi ce va face (…) O să vedeţi cum se vor reaşeza lumea şi neamul, a mai spus Becali.

Donald Trump a devenit vineri preşedintele în exerciţiu al Statelor Unite ale Americii, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în faţa Capitoliului şi care a fost urmărită în întreaga lume

Vezi aici cum a decurs ceremonia: VIDEO Donald Trump a depus jurământul şi a devenit oficial Preşedintele Statelor Unite ale Americii

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE