Home Eveniment Vanghelie şi-a pus bebeluşul pe Facebook. Primele imagini cu Maria Vanghelie

Sursa Foto: Facebook

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil au devenit părinţi. Este prima naştere a iubitei primarului “care este”, iar doctorii spun că totul a decurs foarte bine.

Fetiţa a primit nota 10 la naştere, iar părinţii sunt fericiţi. Atât de fericiţi încât, la câteva ore de la venirea pe lume, Maria Vanghelie a apărut pe Facebook. Lângă pozele cu fetiţa, Vanghelie a lăsat şi un mesaj.

“Nașterea unui copil este un dar neprețuit. Astăzi, eu și Oana am devenit părinții unei minunate fetițe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu și medicilor. Maria este o fetiță de nota 10! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ati felicitat și, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun”, transmite primarul suspendat de la Sectorul 5.

Cei doi părinţi au ajuns joi dimineață la spitalul privat, unde Oana Mizil a avut programată operația de cezariană.  Cuplul a povestit că este foarte emoţionat şi nu ar fi dormit deloc noaptea trecută. Iar Vanghelie a şocat cu o nouă mărturisire. La intrarea în spital a spus că este… “un alt om”.

fetita marian vanghelie

Facebook

Marian Vanghelie a aflat miercuri că va fi eliberat timp de două zile din arestul la domiciliu pentru a putea asista la naşterea fetiţei sale, pe care o vor boteza Maria, după numele lui.

vanghelie si fetita

Facebook

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au încuviinţat cererea formulată de Vanghelie care a făcut ca astăzi să meargă la spital cu iubita sa, Oana Mizil.

“Mă simt fericită, mă simt minunat. Sunt bucuroasă pentru că, într-un final, există şi oameni pe lumea acesta cu suflet. Îmi aduc aminte cum spunea bunica: totul ţi se dă după sufletul tău. Ori, Marian e un om foarte bun, a ajutat foarte mulţi oameni şi eu la fel şi va fi mâine lângă mine”, a spus Oana Mizil, la aflarea veștii că iubitul său va fi alături de ea la naștere.

Momentul este cu atât mai important pentru Oana Mizil, care a povestit că a pierdut nu mai puțin de șapte sarcini până în acest moment.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au recunoscut că îşi doresc foarte mult o familie cât mai mare.

Vanghelie a mai cerut, la jumătatea lunii august, să fie scos de sub arestul la domiciliu, din același motiv, dar instanța a decis, la acel moment, că primarul suspendat al Sectorului 5 trebuie să rămână sub arest.

Marian Vanghelie se află în arest la domiciliu de pe 10 iulie când a fost eliberat din închisoare după patru luni de arest preventiv.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este acuzat de nouă infracțiuni de luare de mită, nouă infracțini de abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

Potrivit rechizitoriului, Marian Vanghelie a primit aproximativ 30,5 milioane de euro drept comisioane pentru atribuirea unor contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru cât și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte. Valoarea totală a acestor contracte, derulate în perioada 2006-2014, este de aproximativ 738.019.000 de lei, mai arată procurorii

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE