Home Social CUTREMURĂTOR: Doi părinţi şi-au băgat gemenii nou-născuţi în frigider, mama a murit

Sursa Foto: Politia Romana via Facebook

O mamă în vârstă de 40 de ani a murit, iar gemenii pe care abia îi născuse au fost scoşi dintr-un sac menajer găsit în frigider.

Cazul absolut cutremurător a fost anunţat de soţul femeii, care a cerut intervenţia unei ambulaţe, după ce soţia lui a căzut inconştientă în casă, după ce a născut.

Tatăl îşi făcea griji despre soţia lui, pe care echipajul medical a resuscitat-o, dar nu a mai putut să o aducă la viaţă, fiind găsită în stop cardio-respirator. Când medicii au întrebat unde îi pot găsi pe bebeluşii abia născuţi, părintele i-a condus la un frigider.

“Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu câteva ore. Am solicitat să consultăm şi nou-născuţii, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer şi ni l-a prezentat. La un prim consult, am constat că cei doi nou-născuţi erau decedaţi, aceştia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. Nou-născuţii nu prezentau nicio malformaţie, iar cauza morţii este posibilă să fie hipotermia, însă organelle abilitate vor constata dacă cei doi au murit de cauze naturale sau de alte cause”,  a declarat medicul Liviu Călin.

Autopsia făcută luni dimineaţă a scos la iveală că bebeluşii au fost înecaţi, înainte de a fi băgaţi într-un sac, la frigider. Soţul femeii susţine că dormea, când mama îşi omora copiii. Familia de romi, care locuieşte pe strada Tecuci, din Galaţi, mai avea şase copii, cu vârste între 2 şi 18 ani. Doi dintre ei, o fetiţă şi un băieţel de 4 ani, sunt gemeni.

Asistenţii sociali trebuie să stabilească dacă ceilalţi copii vor mai rămâne în familie. Tatăl este suspect şi el în acest moment şi ar putea fi reţinut.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE