Home Politică Dacian Cioloş, anunţ decisiv despre viitorul său. Ce a decis să facă...

Sursa Foto: Facebook

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat că intenţionează să rămână în viaţa publică, după încheierea mandatului de la Guvern, pentru a promova Platforma România 100.

Am discuţii cu mai mulţi dintre foştii colaboratori ca în perioada următoare să cream o structura asociativă pornind de la Platforma România 100, care să fie activă public şi care să promoveze public valorile, principiile de acolo. Nu este vorba despre o fundaţie, ci despre o asociaţie – a spus Cioloş, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu liderii USR, la Palatul Parlamentului.

Potrivit unor surse citate de Hotnews, din ONG-ul lui Dacian Cioloş ar urma să facă parte şi o parte dintre miniştrii acestuia, precum Vlad Voiculescu, Dragos Tudorache si Dragoş Pâslaru.

Cioloş nu a exclus varianta de a se înscrie într-un partid, afirmând însă că decizia va fi luată după o analiză atentă.

Am eu nevoie, in primul rand, de o analiză: care e modalitatea ce mai bună ca eu, ca persoană, să fiu eficient în viaţa publică. Dacă o să consider că înscrierea într-un partid politic este cea mai bună variantă, o să iau în discuţie subiectul acesta. Dacă nu, o să găsesc altă soluţie – a afirmat fostul premier.

Dacian Cioloş a afirmat că a avut o discuţie nu doar cu liderii USR, ci şi cu cei din conducerea PNL.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other