Home Politică Dacian Cioloş, mesaj despre protestele uriaşe din Bucureşti şi din ţară

Fostul premier Dacian Cioloş a reacţionat, duminică seara, la protestele de amploare care au loc în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării.

Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în #România. Sute de mii de români au ieșit în stradă pentru apărarea democrației, a statului de drept, pentru o justiție puternică și pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetățenilor. Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanțe de urgență, ci despre o societate matură care spune stop minciunii și populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate și despre conștiință colectivă, despre viitorul nostru ca nație. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul țării – a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Finalul mesajului lui Dacian Cioloş face trimitere la un moment impresionant a avut loc duminică seara, în faţa sediului Guvernului, unde protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile, luminând astfel Piaţa Victoriei din Capitală.

Vezi aici imaginile impresionante: VIDEO Moment unic la protest: Piaţa Victoriei, luminată de telefoanele mobile ale protestatarilor

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE