Home Politică Deputatul Claudiu Manda l-a înjurat de mamă pe un român plecat la...

Claudiu Manda
Sursa Foto: Facebook

Deputatul PSD Claudiu Manda l-a înjurat într-o conversație privată pe Facebook pe un român plecat la muncă în Marea Britanie, nervos că acesta l-a categorisit drept “penal”

Incidentul a avut loc miercurea trecută, după ce Manda a postat pe contul o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, scrie jurnalistul Vlad Petreanu.

Deputatul a fost deranjat la culme de unul dintre comentariile postate de Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie. Acesta i-a făcut pe pesedişti “nenorociţi” şi “hoţi”, iar lui Manda i s-a adresat cu apelativul “penalule!”

Ulterior, Manda l-a contactat direct pe Messenger pe Sorin Iovu.

Claudiu Manda a confirmat incidentul pentru Vlad Petreanu, afirmând că nu a vrut să-l înjure pe contestatarul său în în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta.

Citeşte şi ce explicaţie a găsit deputatul pentru jignirile aduse: Claudiu Manda, după ce l-a înjurat pe românul din Anglia: Sunt om înainte de a fi politician

Cine este Claudiu Manda

Manda a fost la un pas de a intra în Guvern în vara anului trecut, când Victor Ponta l-a propus pentru a deveni ministru delegat pentru Buget . Traian Băsescu a respins însă nominalizarea.

Cea mai complexă experienţă a domnului Iulian Manda, Iulian-Claudiu Manda, este legată de funcţia de director la Casa studenţilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo este, eventual, valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă, ori ministrul bugetului înseamnă mult mai mult. Justificarea că domnul deputat a funcţionat în Comisia de buget-finanţe nu este un argument, afirma Traian Băsescu pe 1 august anul trecut.

Claudiu Manda este finul lui Valeriu Zgonea. Potrivit Hotnews, într-o ședință a Camerei Deputaților din 26 iunie 2013, după ce Valeriu Zgonea i-a acordat cuvântul, Claudiu Manda a spus la începutul intervenției în plen: “Mulțumesc, nașule!”.

Manda este la al treilea mandat de deputat și ocupă în același timp și funcția de președinte PSD Dolj.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE