Home Eveniment Descinderi la evazioniști. Tun cu mărfuri din China de 100 de milioane...

Sursa Foto: Facebook

Opt locații au fost luate cu asalt de polițiști într-un dosar de evaziune fiscală. Oamenii legii au descins în această dimineață în locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu electronice, echipamente electrice, jucării şi bunuri de uz casnic. Perchezițiile la evazioniști au loc în București, județul Ilfov și județul Giurgiu, iar prejudiciul estimat se ridică la peste 100 de milioane de lei.

“La data de 25 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează opt percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu electronice, echipamente electrice, jucării şi bunuri de uz casnic.”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit aceluiași comunicat, evazioniștii ar fi importat, în perioada 2012-2014,  mărfuri provenite din China, pe care le-ar fi valorificat pe piaţa internă fără a le evidenţia în contabilitate şi fără a declara la organele fiscale veniturile obţinute. În urma descinderilor, poliţiştii vor conduce la audieri şapte persoane.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE