Home Social Destinul tragic al sportivului Matei Guler. A murit ca fratele său, la...

Sursa Foto: Facebook

Matei Guler, un tânăr sportiv, în vârstă de 20 de ani, a murit la trecerea de cale ferată, în gara din Arad, la fel ca fratele său. Matei a fost spulberat de un tren, pe care nu l-a auzit intrând în gară, pentru că avea căştile în urechi şi muzica la volum ridicat.

În urmă cu cinci ani, şi fratele său a avut aceeaşi soartă tragică. În aceeaşi gară, traversa neatent calea ferată, care nu este semnalizată. Şi el asculta muzică în căşti. Avea doar 18 ani şi era elev în ultimul an de liceu.

Comunitatea de Parkour şi Frerunning din România este în stare de şoc. Matei Guler era unul dintre cei mai talentaţi tineri în salturi spectaculoase, pline de curaj. Când a avut loc tragicul accident, tânărul se îndrepta spre serviciu. Ar fi trebuit să intre în schimbul doi, la o fabrică din Arad.

Sursa video: Matei Guler via Youtube

Prietenii lui Matei au povestit că acesta nu ar fi trebui să meargă pe acea rută ocolitoare, pentru a ajunge la serviciu.

“Trebuia să meargă tot drept, pe strada lui. Dar nu ştiu cum s-a abătut de la drum şi a mers pe la gară, nu ştiu ce căuta acolo. Aveam o grămadă de planuri. Şi anul ăsta trebuia să mergem la cel mai mare concurs de freerunning din lume. Era foarte bun! A mai avut un frate mai mare. Acum câţiva ani, exact la fel a sfârşit şi el.  Şi, tot aşa, avea căşti în urechi. Nu chiar în acelaşi loc, dar în aceeaşi zonă. Cam pe la aceeaşi vârstă a murit şi el” – a declarat Robert “Pricu” Zimbran, la Observator.

Duminică, Matei Guler va fi condus pe ultimul drum. Părinţii îşi vor înmormânta al doilea fiu. Potrivit apropiaţilor, mai au un băiat de 11 ani.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE