Home Social DEZVĂLUIRI: Primul interviu cu Nicoleta Cîrjan, cea care spune că este mama...

Sursa Foto: Facebook

Nicoleta Cîrjan, tânăra de 30 de ani, care susţine că este mama copilului fostului Principe Nicolae, rupe tăcerea şi oferă primul său interviu, după scandalul în urma căruia Prinţul a fost exclus din Casa Regală a României.

Nicoleta a născut o fetiţă, în februarie 2016, dar Nicolae de Roumanie Medforth Mills NU a recunoscut copilul.

În prezent, cei doi nu ţin legătura şi există un conflict cu privire la testul ADN. Fostul Principe şi-ar dori ca aceasta să se realizeze doar la Institutul Naţional de Medicină Legală, în timp ce mama ridică suspiciuni cu privire la această insistenţă, explicând că ar accepta testul de la INML, dacă ar exista şi un al doilea test la o instituţie aleasă aleatoriu.

nicoleta-carjan

Sursa foto: Facebook

Nicoleta Cîrjan a vorbit pentru jurnaliştii de la pressone.ro, despre relaţia amoroasă, despre reacţia Principelului când a aflat că va deveni tată, dar şi despre “prăpastia” din prezent. Din decembrie 2015, Nicolae de Roumanie Medforth Mills i-ar fi  dat block pe Facebook, iar discuţiile se poartă doar prin intermediul avocatului Casei Regale.

Cei doi s-au cunoscut campania “Caravana cărților pe bicicletă”, acţiune în care au încercat să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate, iar relaţia lor a durat mai puţin de trei luni, timp în care nu s-au văzut de foarte multe ori.

Nicolae

Sursa foto: Facebook

Tânăra mamă a mărturisit că are salvat conţinutul conversaţiei cu iubitul ei, inclusiv acel moment în care cei doi vorbeau despre pastila de a doua zi, pe care aceasta ar fi luat-o, însă, tot a rămas însărcinată.

iris-anna-fiica-principe-nicolae

Iris Anna, în prima zi de viaţă. Sursa foto: Arhiva personală a Nicoletei Cîrjan VIA pressone.ro

Mai jos, redăm câteva pasaje din dezvăluirile tinerei activiste care, în aceste momente, se află şi pe listele USR Braşov, pentru alegerile parlamentare:

Nicoleta Cîrjan: Mi se părea dubios să-i spun “Alteţă”. L-am luat la per tu şi toată lumea s-a uitat, așa… Dar nu era nimic între noi. Pur şi simplu aşa simţeam eu să-l abordez.

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Putem vorbi de îndrăgostire între voi?

Nicoleta Cîrjan: Da, putem să vorbim de asta. Chiar a fost. Când am povestit pe blog că am rămas însărcinată, lumea a înţeles că ne-am întâlnit o dată şi…

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Ţac-pac…

Nicoleta Cîrjan: Da. Dar nu asta am vrut să spun, ci că, din punctul meu de vedere, dragostea adevărată se sedimentează în foarte mult timp. Una e îndrăgostirea, alta e iubirea adâncă. Nu pot să vorbesc în numele lui, dar eu eram îndrăgostită de el.

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Cum a reacţionat când i-ai spus că eşti însărcinată?

Nicoleta Cîrjan: A fost şocat. Dar supportive – m-a susținut.

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: În prima fază, a fost mai degrabă omul sau succesorul la tron?

Nicoleta Cîrjan: Omul. A fost OK. Cred că dup-aia s-a gândit mai bine şi şi-a dat seama ce înseamnă…

 

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Dat fiind că în 11 august 2015 a dat acel comunicat în care zice că decizia Regelui de a-l scoate din linia de succesiune e “bine-venită” pentru el, putem presupune că a plecat din ţară tot în august, cândva.

Nicoleta Cîrjan: Noi am mai vorbit pe Facebook un pic – adică îi mai scriam eu şi-mi mai răspundea – şi, la un moment dat, aşa cum am scris şi pe blog, în decembrie mi-a dat block pe Facebook.

Din acel moment, nu mi-a mai răspuns nici la e-mailuri. Îi mai trimiteam câte o poză pe mail, dar nu mai comunica decât prin intermediul avocatului…

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Când s-a întâmplat episodul acela despre care ai scris pe blog, în care v-aţi întâlnit şi el a stat cu ochelarii de soare pe faţă tot timpul?

Nicoleta Cîrjan: Atunci, în august.

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: Era schimbat în atitudinea faţă de tine?

Nicoleta Cîrjan: Da, era foarte rece. Nu mai aveam cu cine să vorbesc.

Mihnea Măruţă, PRESS ONE: A insistat să faci avort sau pur şi simplu ţi-a spus că asta e poziţia lui?

Nicoleta Cîrjan: Şi-ar fi dorit să-l fac. Şi-ar fi dorit destul de mult. Nu mă suna noaptea să-mi spună – “Fă avort!”, deci nu a insistat, dar nici nu a vrut să discute vreun alt fel de înţelegere. Niciun fel.

Asta n-am înţeles, şi nu înţeleg nici acum: de ce a ridicat un zid şi nu vrea deloc să îl dărâme, să vorbim ca oamenii şi să vedem ce putem face ca să fim cât mai puţin afectaţi.

Eu am fost conştientă că nu o să fie bine pentru el, asta nu era greu de realizat. Bine, nu mă aşteptam să-i retragă titlul, şi cred că nici el, dar ştiam că o să-l afecteze.

Şi, după ce s-a întâmplat acel lucru, am înţeles cât e de afectat, pentru că asta i-a distrus ultimii patru ani de eforturi, în care construise ceva. Deci, sunt conştientă că l-am deranjat tare de tot.

(…) Ce bărbat te ia de nevastă când îi bagi pe gât un copil, în secolul 21? În afară de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce să creadă cineva că scopul meu ar fi fost să fiu regină, și ca să ating acest scop, îi fac un copil pe care nu și-l dorește? Nu e clar că nu se poate așa ceva? Dacă voiam așa ceva, nu aș fi stat cuminte lângă el? Dacă voiam să fiu regină, făceam un avort, asta făceam. Dacă voiam să fiu regină, făceam avortul.

nicoleta-carjan-principele-nicolae

Sursa foto: Facebook

CITEŞTE MAI MULTE ŞI AICI: 

Fostul Principe Nicolae recunoaşte că regalitatea nu e de el: Îmi e dificil să accept acest mod de viaţă

Scandalul de la Casa Regală. Iubita Principelui Nicolae, prima reacţie la informaţiile că ar fi născut un băiețel

Decizie istorică a Regelui Mihai. Principele Nicolae, exclus din linia de succesiune la tron

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE