Home Lifestyle Din Paradis, s-a întors în casa natală din Slatina. Aventura căsniciei s-a...

Sursa Foto: Instagram

Mădălina Ghenea s-a întors, acasă, în România, după un episod amoros dureros. Frumoasa olteancă a trăit timp de 38 de zile ca în Paradis, răsfăţată cu vacanţe în locuri exotice, cu diamante, cu petreceri somptuoase.

Însă, visul nu a durat foarte mult. Relaţia cu designerul de origine germană Philipp Plein s-a încheiat după mai puţin de două luni de zile. Deşi îi oferise un inel cu diamente şi a fost cerută în căsătorie la Paris, sunt zvonuri că designerul ar fi început să o caute pe fosta lui iubită.

După despărţirea de cel care trebuia să îi devină soţ, frumoasa olteancă s-a întors acasă, la părinţii din Slatina şi la prieteni. A anunţat pe reţelele de socializare că ia o pauză.

“Dragii mei, voi lua o pauză de Instagram! Voi șterge aplicația din telefon, valabil şi pentru Facebook şi Twitter. Este prea multă ură! Vreau să le mulţumesc din suflet celor care mă susțin! Cu drag, Mădălina”, a scris românca pe Instagram.

Ultima fotografie postată este cu doi bebeluşi pe care îi ţine în braţe.

madalina ghenea bebelusi gemeni

Sursă foto: Instagram

În ultima lună, conturile erau pline cu imagini cu ea şi Philipp Plein. Cei doi iubiţi se fotografiau chiar şi când erau în pat. Au postat imagini şi cu tatuajele pe care şi le-au făcut pe degete, când s-au logodit, dar şi imagini din momentele intime, când, într-o ţinută provocatoare, Mădălina a dansat pentru iubitul ei.

“E trei dimineaţa, ne uităm la un film, în sala de cinema de acasă, iar iubita mea tocmai a descoperit că tavanul este o uriaşă oglindă”, scria Philipp Plein.

madalina ghenea iubitul sala de cinema

Sursa foto: Instagram

Însă, designerul german a şters acum toate acele imagini, de pe contul de socializare. Românca nu a fost la fel de tranşantă şi a mai păstrat câteva fotografii în cronologia sa,

Despre logodna celor doi şi ce avere fabuloasă are cel care trebuia să îi fie soţ, citiţi aici: Frumoasa Mădălina Ghenea, aproape de căsătorie cu un milionar celebru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE