Home Extern FOTO: Doi transsexuali așteaptă un copil conceput pe cale naturală

transexuali

Un cuplu de transsexuali din Ecuador este pregătit să facă istorie, devenind prima familie de acest fel din America de Sud care va avea un copil.

Diane Rodriguez (33 de ani) si Fernando Machado (22 de ani) așteaptă primul lor copil peste aproximativ cinci luni. Povestea este cu atât mai interesantă cu cât însărcinat este Fernando Machado, adică bărbatul din cuplu.

Machado s-a născut în Venezuela și era femeie, însă, între timp, și-a schimbat orientarea sexuală, devenind bărbat, iar în 2013 s-a mutat în Ecuador pentru a fi alături de Diane.

transexuali

Fernando Machado

La rândul său, Diane Rodrigues s-a născut bărbat, însă, a ales să devină femeie și deja a scris o pagină în istoria țării sale, fiind prima persoană transsexuală care a candidat pentru un loc în Congresul Ecuadorului.

transexuali

Diane Rodriguez

Spre deosebire de Fernando, care a fost susținut de familie în demersul său de a-și schimba sexul, Diane a fost alungată de acasă de rude și a fost nevoită să trăiască un timp pe străzi.

transsexuali

Sursa foto: Facebook

Copilul celor doi transexuali a fost conceput natural

Cei doi transsexuali spun că bebelușul pe care îl așteaptă a fost conceput în mod natural, deoarece până în acest moment niciunul dintre ei nu a ajuns încă să facă operația de schimbare totală de sex.

Aceasta a fost dorința noastră și nu există nimic biologic sau juridic care să ne oprească, așa că am decis să o facem. Trăim ca bărbat și femeie. Eu sunt o femeie transexuală și Fernando este un bărrbat transexual. Procesul pentru a ajunge aici a fost complex pentru fiecare dintre noi. Știm că e dreptul nostru și ne-am decis să adăugăm un alt membru în familia noastră, a declarat Diane Rodriguez, pentru Daily Mail.

Cei doi au făcut anunțul privind sarcina pe rețelele de socializare și chiar au pus fotografii cu ecografiiile bebelușului și cu testul de sarcină.

ecografie fernando machado

ecografie Fernando Machado

test sarcina transexuali

test sarcină Fernando Machado

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE