Home Extern Donald Trump renunţă la activitatea care l-a făcut celebru. Anunţul preşedintelui ales...

Donald Trump

Donald Trump a anunţat miercuri că va renunţa la afaceri, pentru a se concentra asupra activităţilor pe care le are, ca preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump nu a dat detalii despre modul în care va fi făcută trecerea afacerilor sale, dar este de aşteptat ca beneficiari să fie copiii săi. Mai multe amănunte vor fi făcute publice la jumătatea lunii decembrie, a anunţat preşedintele ales.

Miliardarul a primit în ultima perioadă nenumărate critici referitoare la faptul că a rămas la cârma business-urilor sale, în paralel cu pregătirile de a deveni preşedinte. Mai mult decât atât, unii avocaţi au susţinut că Trump ar fi în incompatibilitate, iar ocuparea ambelor funcţii ar încălca şi Constituţia.

Foştii consilieri pe probleme de etică ai lui Barack Obama şi George W Bush chiar au cerut autorităţii electorale să nu valideze mandatul lui Trump din cauza acestei probleme.

Averea lui Trump este estimată la circa 3,7 miliarde de dolari, acesta ocupând poziţia 156 în topul Forbes 400.

Citeşte mai mult despre afacerile care l-au îmbogăţit pe Donald Trump:

Cine este Donald Trump, noul preşedinte al Statelor Unite. Cum arată CV-ul celui care va deveni cel mai puternic om din lume

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE