Home Eveniment Dorin Cocoş iubeşte din nou. “Noua Elena Udrea” e mai tânără cu...

Sursa Foto: Adevarul.ro

Dorin Cocoş, afaceristul acuzat că făcea toate jocurile în lumea bogată a contractelor firmelor private cu statul, a fost surprins de paparazzi cu o nouă iubită.

Fostul soţ al Elenei Udrea a fost fotografiat lângă o tânără blondă, în vârstă de 29 de ani. Aceasta este cu două decenii şi jumătate mai mică decât milionarul, în vârstă de 54 de ani. Numele ei este Raluca Miu şi este de profesie manechin, scrie Cancan.ro

dorin cocos iubita cancan

Sursa foto: Cancan.ro

Omul de afaceri este liber, după ce a scăpat şi de arestul la domiciliu şi îşi poate scoate în oraş noua cucerire. El a fost surprins de fotografii Cancan în timp ce se plimba de mână cu Raluca Miu, dar şi cum a condus-o pe aceasta la mall, unde a rămas la cumpărături, însă, cu o altă prietenă.

dorin cocos iubita mall

Sursa foto: Cancan.ro

Dorin Cocoş a divorţat de Elena Udrea în urmă cu trei ani, după un mariaj de 10 ani. La câteva luni, milionarul şi-a refăcut viaţa alături de Diana Robu, o tânără de doar 26 de ani, originară din Chişinău.

dorin cocos diaba robu

După arestarea lui din anul 2015, Diana Robu a depus cerere de divorţ. Presa mondenă a scris că afaceristul îi donase o parte din avere, astfel că nu şi-a mai putut recupera banii. În Dubai ar fi deschis şi o afacere pe numele ei.

Dorin Cocoş este judecat în dosarul Microsoft, pentru o şpagă de câteva milioane de euro. El a recunoscut acuzaţiile şi a povestit cum făcea jocurile, astfel încât animite persoane să obţină contracte bănoase cu statul, oferind mită prin intermediul lui, unor înalţi funcţionari publici.

Citeşte şi:

Întâlnire Udrea – Cocoș. Unde s-au văzut cei doi foști soți

Alin Cocoş, despre afacerile murdare din familie. Mărturie fără perdea, în faţa judecătorilor

Dosarul Microsoft, judecat pe repede înainte. Cocoș, Sandu și Niro și-au recunoscut vinovăția

Mafia despăgubirilor ANRP. Dorin Cocoș a făcut dezvăluiri complete

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE