Home Eveniment Dorinel Munteanu, condamnat la închisoare cu suspendare. Soţia i-a cerut divorţul

Sursa Foto: debanat.ro

Marele fotbalist român Dorinel Munteanu trece prin momente complicate în viaţa personală. Fotbalistul generaţiei de aur şi cel care a avut cele mai multe prezenţe în tricoul naţionalei este condamnat la închisoare şi a fost părăsit de soţia alături de care a trăit aproape trei decenii.

Curtea de Apel Timişoara a păstrat o decizie a Judecătoriei Reşiţa şi l-a condamnat pe fostul fotbalist la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus băut.

Procesul lui Dorinel Munteanu a durat aproape un an, timp în care, pe rolul instanţelor, a mai apărut un proces. Cel mai selecţionat jucător român din toate timpurile a fost chemat în instanţă de soţia lui, Simona, care îi cere divorţul şi vrea ca judecătorii să facă partajul bunurilor. Simona şi Dorinel au împreună o fată, Bianca, de 24 de ani. Dacă ar fi fost amândoi de acord cu divorţul, ar fi putut divorţa la notar.

Însă, din analiza datelor de pe portalul instanţelor, este clar că cei doi soţi nu au căzut de acord asupra detaliilor despărţirii. Judecătorii au disjuns cele două cauze, divorţul şi partajul, pentru a se putea desface căsnicia mai repede.

De altfel, soţia lui Dorinel Munteanu a cerut strămutarea dosarelor, însă Curtea de Apel Timişoara nu a fost de acord să se judece la o altă instanţă decât cea din Reşiţa, localitatea de domiciliu.

dorinel munteanu divort

Sursa foto: captură portal. just.ro

Nici profesional, Dorinel Munteanu nu traversează cea mai bună perioadă a vieţii sale. După ce s-a retras de la Naţională, şi-a început cariera de antrenor. “Munti”, aşa cum i se spune,  a debutat ca tehnician la CFR Cluj, a acceptat oferte şi de la FC Argeş, U Cluj, iar cea mai mare performanţă ca antrenor a fost câştigarea titlului cu Oţelul Galaţi în sezonul 2010 – 2011. În aceste momente, presa sportivă a scris că Munti este liber de contract.

Dorinel Munteanu, interdicţiile impuse de instanţă

Judecătorii au dispus ca Dorinel Munteanu să-şi execute pedeapsa în libertate, însă i-au impus anumite restricţii, pe care, dacă le încalcă, poate ajunge la închisoare.

Pe durata termenului de supraveghere de doi ani, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

Să nu conducă vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pe o perioadă de doi ani

Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin la datele fixate de acesta

Să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa

Să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea

Să comunice schimbarea locului de muncă;

După ce îşi execută această pedeapsă şi după stingerea termenului de încercare, Dorinel Munteanu va putea da din nou examen pentru a-şi recăpăta dreptul de a conduce autoturisme.

Dorinel Munteanu nu este primul mare fotbalist condamnat pentru o infracţiune. Şi Victor Piţurcă a fost condamnat, tot cu suspendare în Dosarul Valiza, iar alţi opt grei din fotbal, printre care şi Gică Popescu, au fost trimişi după gratii în  Dosarul Transferurilor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE