Home Ştirile zilei Dragnea ia în calcul să renunţe la depunerea mandatului : Sunt un...

dragnea govor, dragnea
Sursa Foto: PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dat de înţeles că ar putea renunţa la demisia din această funţie, la presiunea colegilor din partid.

Mă gândesc să renunţ, normal. Sunt un om ca şi voi, care gândeşte. E  o atitudine care mă bucură, pentru că după 15 ani pentru acest partid, e important. E o hrană patrimonială importantă. Nu mă simt confortabil cu aceste presiuni. Dincolo de ce au spus colegii astăzi sunt mesajele de la organizaţiile din toată ţara, dar şi de la oameni care nu sunt membri de partid. Sunt un om hotărât, care nu ezită, dar aceste presiuni mă pun pe gânduri, a afirmat Dragnea

Liderii PSD au decis să amâne pentru miercuri discutarea situaţiei lui Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

Toţi colegii au respins depunerea mandatului meu şi au vrut să ducem discutia la CEX. E nevoie să vină toaţă ţara să discute. Am zis că îmi depun mandatul la BPN, am făcut-o. Dacă ei vor să discutăm la CEX, mergem acolo, a declarat Dragnea.

În ceea ce priveşte înlocuitorul său la Ministerul Dezvoltării, Liviu Dragnea a declarat că i-a propus premierului o variantă, iar acesta urmează să ia decizia.

La ministerul Dezvoltării susţin pe cineva care să continue programele. Am avut o discuţie şi cu comisarul european Corina Creţu. Cine va fi acolo are susţinerea premierului, a mea şi a Corinei Creţu, a afirmat acesta.

Întrebat cine va fi acea persoană, Dragnea a răspuns scurt: “Nu va fi ceva spectaculos, bănuiţi”

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE