Home Social Drama care i-a schimbat viața lui Connect-R

Cunoscutul cântăreț Connect-R și soția sa, Misha, au trecut prin clipe de groază, după ce s-a speculat că fiica lor, Maya, a avut probleme de sănătate.

Totul a revenit însă la normal și abia acum cei doi părinți au curajul să povestească prin ce au trecut. Acea perioadă însă le-a schimbat viața celor doi.

A fost o experiență neplăcută, a fost foarte greu! Si-a revenit acum și se dezvoltă normal. O astfel de experiență te schimbă. Cred ca ne-am schimbat și noi ca părinti. Am devenit mai responsabili. Zic că suntem mai bine acum, ne-am liniștit,a declarat Misha la Teo Show, citată de Libertatea.

Părinții erau în stare să renunțe la tot, chiar şi la muzică, doar pentru a-și ști fiica în siguranță și pentru a fi siguri că e îngrijită așa cum trebuie.

Am vrut să renunț la muzică pentru că Maya este pe primul loc. M-a afectat destul de tare ce s-a întâmplat. A fost un șoc imens pentru noi. A fost o perioasă grea, în care Maya a avut o stare generală proastă, cu febră, o stare inexplicabilă, a mai explicat soția lui Connect-R.

connect-r maya

Connect-R cu Maya

Coșmarul lui Connect-R și al Mishei a început în vara anului trecut, când medicii au suspectat-o pe micuța Maya că suferă de o boală incurabilă de sânge.

A urmat o perioadă pe care cei doi părinți nu vor să își aducă aminte. Săptămâni în șir au umblat prin tot felul de clinici de specialitate în speranța că nimic rău nu se va întâmpla cu fetița lor.

Șocul a fost atât de mare încât Connect-R a slăbit 10 kilograme și și-a și anulat concerte, pentru că fizic nu era în stare să urce pe scenă.

Misha

Facebook

În același timp, Misha a fost la un pas să chelească din cauza stresului și a fost nevoită să se tundă scurt, a scris WowBiz.

misha tunsa scurt

Misha

Din fericire, s-a dovedit până la urmă că totul a fost doar o alarmă falsă, iar acum Maya este perfect sănătoasă, iar pe 24 ianuarie împlinește doi ani.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE