Home Extern DRAMATIC: Tânără salvată în ultimul moment de la sinucidere. Un şofer de...

Camere de supraveghere dintr-un autobuz surprind un moment dramatic. Şoferul opreşte brusc lângă un pod, unde vede o femeie care era la un pas de a se arunca în gol, într-o încercare evidentă de sinucidere.

Totul are loc în Nanjing, estul Chinei. Se observă că tânăra îmbrăcată într-o rochie roz avea deja un picior de cealaltă parte a balustradei podului.

Şoferul, care acţionează dintr-un instinct de salvator, o smulge pur şi simplu. Un gest brusc, dar salvator, pentru că femeia nu se lasă uşor convinsă.

Încearcă să se smulgă din braţele eroului necunoscut, astfel că şoferul de autobuz are nevoie de ajutor din partea unui trecător, dar şi a unui călător din autovehiculul pe care îl conducea.

Tânăra pare să aibă în jur de 30 de ani, era extrem de agitată şi a ţipat încontinuu.

Călătorii din autobuz au sunat după ajutor, iar femeia a ajuns în grija poliţiei, care a alertat şi sistemul de protecţie socială, pentru a putea să-i ofere consiliere psihologică.

Numele ei nu a fost făcut public şi nici motivul pentru care a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar s-a vehiculat informaţia potrivit căreia avea o situaţie în familie dificilă şi există certuri dese.

Şoferul de autobuz se numeşte Bian Peng şi este considerat un erou, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere s-au răspândit în întreaga lume.

Sursa video: CCTV+ via Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE