Home Social Durerea teribilă a unei familii, înainte de Crăciun. Tatăl a murit lângă...

O familie din Oprişiţa, Vaslui, trăieşte momente de groază. Tatăl a murit imediat după ce a coborât din autocarul care îl aducea din Germania, acasă. Accidentul a avut loc sub privirile soţiei sale şi la doar câteva sute de metri de locuinţa familiei.

Ciprian Antonache, în vârstă de 35 de ani, s-a grăbit să traverseze strada către soţia lui, aflată pe sensul opus și care îl aștepta entuziasmată de revedere, dar în acel moment bărbatul nu s-a mai asigurat. A fost spulberat de o maşină pe drumul ce leagă Vaslui de Bacău. Bărbatul era încărcat cu bagaje şi cadouri pentru familie. Acasă îl aşteptau două fetiţe, una de 8 ani, alta de 10 ani.

“Aici este statie de autobuz. Cu cat trebuie sa conduca un sofer cand se apropie de statie?! Cu cat?! Am permis de 27 de ani. Nu am omorat niciun om, nu am dat peste nicio caruta. Nu am dat peste nimeni. Am circulat prudent. Copilul meu are acasa doua fetite, care il asteptau sa petreaca impreuna sarbatorile de Craciun. El e mort acum, pe marginea drumului si tot ce le-a adus copiilor s-a imprastiat pe sosea. Mi-am crescut frumos cei trei copii. Devotati familiilor lor, muncitori si seriosi. Ciprian lucre cu forme legale, pe macara, la inaltime. Era un om de valoare. Avea in grija si viata altora. Acum, lui i-a luat viata un individ grabit, la doi pasa de casa. Ce poate fi mai dureros?! Din august nu a mai fost acasa. Pe 8 – 9 ianuarie trebuia sa se intoarca la lucru, nici nu si-a adus tot bagajul. Copilul meu e mort!”, a declara Gheorghe Antonache, tatal victimei, potrivit estnews.ro.

Pe şosea s-au împrăştit toate cadourile aduse din Germania de tată. Avea o mulţime de dulciuri alese pentru bucuria fetiţelor sale, pe care nu le mai văzuse de aproape o jumătate de an.

Poliţia investighează ce s-a întâmplat şi a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Însă, şoferul care l-a lovit susţine că nu putea evita impactul, pentru că pietonul a traversat neregulamentar şi i-a sărit brusc în faţă. Totuşi, în zonă nu există trecere de pietoni, deşi acolo este o staţie de autobuze.

Citeşte şi: 

VIDEO Accident grav, şofer salvat de separatoarele de sens de pe DN1

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE