Home Politică Elena Udrea cere pedepse grele pentru violatori și pedofili

Sursa Foto: facebook.com

Elena Udrea reacționează în cazul procesului violatorilor de la Vaslui și vine cu propuneri de pedepse maxime pentru violatori și pentru pedofili.

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Turismului arată că susține castrarea chimică a violatorilor și închisoarea pe viață pentru cei ce abuzează sexual copii. În același timp Udrea condamnă și modul în care magistrații au judecat violul de la Vaslui, lăsându-i în libertate pe cei șapte agresori

Sunt total de acord cu castrarea chimică a violatorilor şi închisoarea pe viaţă a pedofililor.Ce s-a întâmplat a stăzi la Vaslui, în procesul celor 7 violatori, arată un lucru extrem de grav: Justiţia nu oferă garanţii oamenilor obişnuiţi. În ritmul acesta, cu decizii controversate şi acţiuni opace ale celor care trebuie să aplice legea, se va ajunge în curând ca oamenii să-şi facă singuri dreptate. Şi cazuri precum cele de la Vaslui se regăsesc în toată ţara. – arată Elena Udrea pe rețeaua de socializare

În acest context, fosta șefă a PMP a arătat că în fuga după politicieni și după oameni de afaceri acuzați de fapte de corupție, legea uită de problemele oamenilor simpli. Oameni care vor ajunge să își facă singuri dreptate, avertizează Elena Udrea.

Cei de la vârful sistemului au stabilit ca este mai important sa arestezi preventiv politicieni si oameni de afaceri decat violatori si ucigasi, aratand astfel ca nu rolul social al justitiei ii preocupa ci preluarea puterii de la cei care o detin democratic si distrugerea oricarui lider, fie el politic ori reprezentant al mediului economic.
Omul de rând se simte prins în malaxor şi nimeni nu-i mai face dreptate, în chestiunile de zi cu zi, asta în timp ce din toate difuzoarele se aude aceeaşi placă privind aşa-zisa luptă anti-corupţie.-
a mai scris fostul ministru al Turismului

Declarațiile Elenei Udrea vin în ziua în care la Tribunalul Vaslui se judecă procesul celor șapte tineri acuzați că au violat o elevă minoră și în contextul în care violatorii au fost întâmpinați la intrarea în sala de judecată cu huiduieli, iar unul dintre ei chiar a fost pe punctul de a fi prins de sutele de oameni adunați în fața tribunalului.

Procesul celor șapte a început vineri la ora 10.00, însă a fost suspendat aproape două ore după ce un avocat al acuzaților a cerut recuzarea magistratului care judecă această cauză. Cererea a fost respinsă, iar procesul a fost reluat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE