Home Politică Elena Udrea este invidioasă pe Ponta: Mie mi se fac poze gratis

Sursa Foto: Wikipedia

Elena Udrea este invidioasă pe premierul Victor Ponta. Fostul ministru al Turismul a declarat că șeful Executivului este un privilegiat dacă cineva a dat bani ca să fie urmărit în concediu, pe când ea a fost fotografiată gratis.

El este un privilegiat. Am înţeles că s-a plătit ca să fie urmărit. Eu am fost pozată gratis. Asta este. El este prim-ministru, a declarat Elena Udrea

Fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară nu exclude ideea ca premierul să fi fost filat în vacanța sa din Statele Unite. Așa cum a fost și ea urmărită la Paris.

Foarte posibil. Dacă are şi probe… Şi eu am fost filată la Paris, aţi văzut foarte bine. Nu exclud ca şi premierul să fi fost filat unde a fost el plecat, a afirmat Udrea.

udrea filata

Elena Udrea fotografiată la Paris în februarie 2014

Declarațiile Elenei Udrea vin după ce șeful Guvernului a afirmat că a fost urmărit în vacanţa petrecută în SUA şi Caraibe.

O agenţie privată de acolo, din America (m-a supravegheat – n.r.). Un site din România a plătit nişte oameni acolo, care au stat după noi. E dreptul presei, e dreptul lor lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia. De câte ori plec în străinătate apare o fotografie de genul ăsta. Sunt bani pe care îi cheltuie un site privat de ştiri. Dacă ei îi au, treaba lor, a spus Ponta, la România TV, potrivit AGERPRES.

De la plecarea în vacanţă a premierului, pe 29 iulie, în presa din România au apărut două fotografii cu Victor Ponta peste hotare. Acestea au fost lansate pentru prima oară pe Facebook şi imediat au fost preluate de presa online, dar şi de televiziuni.

sursă foto: facebook.com

sursă foto: facebook.com

Ponta in vacanta

Imaginile în care Ponta apare, mai întâi, pe aeroportul din Miami, la o cafenea cu fiul său şi, ulterior, la debarcarea de pe uriaşul vas de croazieră, după călătoria în Caraibe, au fost postate pe internet de Magda Bistriceanu, fost membru PSD, trecută între timp în tabăra lui Mihai Răzvan Ungureanu. Imediat, fotografiile au ajuns în întreaga presă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE