Home Politică Elena Udrea i-a ghicit viitorul lui Victor Ponta

Sursa Foto: evz.ro

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, apreciază că Victor Ponta va mai sta doar câteva zile în funcția de premier după ce a fost inculpat în dosarul Rovinari-Turceni.

Din păcate, ocupă un loc important în România și ar fi putut să facă mult mai mult pentru țară, îi mai dau câteva zile până când pierde și funcția de premier. – a declarat fostul ministru

Autosuspendarea din funcția de președinte al PSD nu a fost cea mai bună variantă aleasă a explicat Elena Udrea. Cine l-a sfătuit, l-a sfătuit greșit, crede fostul președinte al PMP.

Nu înțeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din țară dacă s-a întorc cu această soluție, să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD să rămână premier, că are un consultant slab, că nu găsește niciodată soluțiile potrivite mi se pare evident, că altfel era președintele României azi, mi se pare proastă varianta cu care a venit, încearcă o salvare personală, așa cum a încercat mereu. – a mai spus Udrea

Victor Ponta a anunțat, duminică, pe Facebook, că se autosuspendă din funcția de președinte al PSD, rămânând simplu membru de partid dar fără a renunța la funcția de premier.

Există o situație nouă, specială, față de care trebuie să reacționez: președintele PSD este anchetat de DNA (nu contează cum și de ce!). Și alți colegi ai noștri au renunțat temporar la funcțiile politice pentru a-și lămuri situația juridică. Iar eu nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum!

Pentru a nu lăsa ca această situație să afecteze PSD, vă aduc la cunoștință decizia mea de nu mai ocupa nicio funcție de conducere în Partid până la momentul în care îmi voi demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse (în ce mă privește nu funcționează prezumția de nevinovăție prevăzutăa de Constituție!). În cazul în care nu voi avea o soluție a justiției în acest sens până la data Congresului PSD, nu voi candida la nicio funcție și voi lupta din simpla și onoranta calitate de membru de partid. – a scris Victor Ponta pe rețeaua de socializare

Luni dimineața, premierul a fost inculpat oficial de către procurorii DNA, în dosarul Turceni-Rovinari în care este implicat și senatorul PSD Dan Șova.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE