Home Lifestyle Eloisa, un model de renume internaţional, nu a fost lăsată să intre...

Eloisa Bîrleanu, un fotomodel care a lucrat cu cele mai puternice case de modă internaţionale, a dormit patru nopţi în aeroportul Henri Coandă, din Otopeni, fără să fie lăsată să iasă din zona de tranziţie.

Tânăra originară din Brazilia este căsătorită cu un român, tot manechin. Este vorba despre Andre Bîrleanu, care este şi tatăl fetiţei ei în vârstă de doar un an şi jumătate.

Vineri, pe 19 februarie, avionul Eloisei, care a adus-o din Londra, de la Fashion Week, a aterizat la Bucureşti. La controlul de securitate, ofiţerii au observat că viza de şedere a fotomodelului expirase încă de la ieşirea din ţară, când de altfel a fost şi amendată.

eloisa birleanu bîrleanu fotompodel brazilia

Eloisa Bîrleanu, Sursa foto: Facebook

Practic, aceasta mai avea o singură variantă. Să iasă din nou din ţară, pentru a cere, din afara teritoriului României, o altă viză de şedere de la o ambasadă sau consulat al României în Europa.

Tânăra locuieşte de mai mulţi ani la Bucureşti, alături de soţul ei. Conform legislaţiei, are două variante pentru a rămâne în legalitate pe teritoriul ţării noastre: fie obţine permis de şedere, fie la fiecare 3 luni trebuie să plece şi să reintre în ţară.

eloisa birleanu

Eloisa Bîrleanu, Sursa foto: models.com

Până acum, a adoptat a doua variantă, având în vedere că oricum cei doi soţi călătoresc foarte mult, iar actele lor privind contractul de închiriere al locuinţei, necesar pentru obţinerea permisului de şedere, nu ar fi fost avizat de autorităţi în timp util.

“Eu trebuie să stau la mâna cui? ANAF-ului, care şi ei la rândul lor trebuie să facă ce să facă. S-a soluţionat în 25 ianuarie, perioada de graţie a soţiei mele deja expirase. De ce soţia mea trebuie să plătească aşa de crunt, să fie tratată în aşa hal, ca un câine, şi să doarmă pe jos, în aerportul Otopeni, din cauza legislaţiei române?”, a vorbit Andre Bîrleanu, la Ştirile Pro TV.

andrei andre bîrleanu

Andre Bîrleanu, Sursa foto: Facebook

Marţi după-amiaza, Eloisa, Andre şi fiica lor au plecat din aeroportul Otopeni cu o cursă spre Milano, de unde încearcă să trimită cererile pentru obţinerea unei noi vize de şedere în România.

Video by Nikolai Saoulski, Sursa: Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE