Home Ştirile zilei Este sau nu însărcinată? Blonda lui Băsescu lămurește scenariile

Sursa Foto: Facebook

La elibararea din penitenciar, Elena Udrea a afişat o imagine complet diferită faţă de vechiile ei apariţii. În spaţiul public, s-a comentat şi faptul că s-a îngrăşat. În intervenţia telefonică la postul B1 TV, a fost întrebată dacă este însărcinată, iar ea a răspuns la speculaţiile făcute.

“Dacă aş fi arătat impecabil, aş fi fost criticată de ce ies din puşcrăie şi arăt bine. Dacă am ieşit aşa, toată lumea a spus: vai, săraca, ce rău arată! Dacă cineva s-a gândit la asta, nu, categoric nu sunt însărcinată, ca să dispară şi acesta dilemă” – a spus Elena Udrea.

Deputatul şi fostul ministru a explicat că este imposibil să nu te îngraşi în arest, pentru că nu există posibilitatea de a face sport şi a povestit mai mult despre viaţa din spatele gratiilor:

“E greu să nu poţi să ieşi dintr-o încăpere unde sunt gândaci, mizerie, nu poţi să faci duş. Vezi cerul printr-o plasă, calciul scorojit, fără mobilier, stai în picioare cât rezişti, pentru că nu ai unde să te aşezi, te apasă patul de deasupra, pentru că nu poţi să stai în şezut în patul de jos” – a declarat ea la postul B1 TV. 

De altfel, Elena Udrea a anunţat că intenţionează să facă plângere la CEDO. Spune că nu intenţionează să ceară daune materiale statului, dar vrea să se schimbe traiul deţinuţilor.

“În mod cert voi face plângere pentru faptul că am fost arestată preventiv. Ce să vă spun? Nouă metri pătraţi, patru persoane, mănânci în toaleta care nu are ușă. Nu vă puteți închipui ce este acolo. Voi da în judecată, nu pentru mine, ci pentru cei care sunt duși acolo. Este o teroare care îi pot determina pe aceștia să spună orice vor anchetatorii să declare. Eu m-am adaptat. Eram dacă vreți reperul, dacă Elena Udrea poate, pot și eu.”

Planurile de viitor ale Elenei Udrea

La capitolul planuri de viitor, Udrea a dezvăluit că are de gând să se ocupe şi de staţiunea turistică Băile Boghiş, din Sălaj. Acolo deţine 50% din acţiuni, au fost făcute investiţii şi spune că se va strădui să o facă profitabilă.

La ieşirea din penitenciarul Târgşor, Udrea a anunţat că nu va renunţa la politică. Spune că a primit multe scrisori din partea persoanelor private de libartate şi care i-au cerut să facă demersuri în schimbarea legislaţiei arestului preventiv. În intervenţia telefonică, Udrea a lăsat să se înţeleagă că are încredere că instanţa nu o va mai considera pericol public şi va scăpa de arestul preventiv, astfel ar putea să se întoarcă în Parlament, la cabinetul ei de deputat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE