Home Lifestyle Evenimentul care a încins Facebook-ul. Zeci de mii de români au anunțat...

Un eveniment a devenit viral pe internet în doar câteva zile, zeci de mii de români confirmând pe Facebook că vor merge la… Pomana de 40 de zile a lui Jon Snow.

Personajul din Game Of Thrones a fost unul extrem de iubit de români, iar finalul sezonului 5, în care Jon Snow a fost atacat și se crede că a fost ucis a stârnit indignarea fanilor. Așa că aceștia au anunțat că se vor aduna pe 24 iulie, în Piața Universității, pentru a îi aduce acestuia un… ultim omagiu.

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre Jon Snow! Un om deosebit, săritor în ajutorul celor nevoiaşi, un om cu inima de aur. Universul e un loc mai sărac fără tine acum. Să-ţi fie ţărână uşoară! Nu te vom uita niciodată, Jon! – este necrologul scris pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fanii personajului fac sondaje, glume de tot feluri, iar “meme”-urile legate de acest subiect sunt cele mai apreciate. Iată câteva dintre ele:

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE