Home Extern Excursie de lux în Caraibe, recompensă pentru un fizioterapeut

Caraibe

Un bărbat care locuiește pe o insulă din Caraibe a lansat o ofertă neobișnuită, în speranța că va putea găsi un fizioterapeut care să o ajute pe iubita sa, rănită în urma unui accident.

Recompensa surpriză este o călătorie de șase luni în Insulele Grenadine, timp în care terapeutul trebuie să o ajute pe iubita “angajatorului” să se recupereze după o fractură de șold.

Jeremie Tronet, în vârstă de 29 de ani, care se ocupă de un centru de surfing pe Union Island, spune că va acoperi costurile transportului, cazarea, mâncarea și, bonus, lecții de kite-surfing și excursii în insulele învecinate.

Jeremie explică faptul că a ajuns în această situație deoarece iubita sa, Zoe Schaffer-Jennett, a căzut într-o groapă și și-a fracturat femurul.

Ea a fost dusă de urgență pe insula Martinica, unde a fost supusă unei operații în timpul căreia i s-au introdus patru tije.

Acum, tânăra de 27 de ani trebuie să înceapă exercițiile de recuperare, însă se lovește de o problemă serioasă: ea nu are asigurare medicală, iar costurile ar fi uriașe.

Drept urmare, iubitul său a decis că ar fi mai ieftin să aducă un fizioterapeut care să o ajute să se recupereze cât mai rapid. “Angajatul” va putea să își aducă și partenerul de viață cu el în timpul excursiei, anunță Jeremie.

Pentru a intra în cursa pentru job, cei interesați de ofertă trebuie să trimită un CV însoțit de fotografie la adresa zoesurgery@gmail.com.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE