Home Extern Execuţie la Ambulanţă! Două asistente au fost împuşcate pentru că nu au...

Două asistente medicale au murit, iar un alt paramedic a fost grav rănit! Un bărbat înarmat i-a împuşcat în mod deliberat. A fost o adevărată execuţie la Ambulanţă, în capitala Crimeei,  regiunea anexată anul trecut Rusiei.

Bekir Nebiev, de 55 de ani, a deschis focul pentru a răzbuna moartea nepoatei sale.

rusul asasin

mn24.com.ua

Pramedicul Irina Sukhanik avea 30 de ani şi a fost împuşcată în inimă. Ea a murit pe loc, în timp ce colega ei, asistenta medicală Tatiana Katkova, de 55 de ani, a fost împuşcată în stomac şi a mai trăit doar câteva minute.

Un alt paramedic, Vladimir Slanchak, 42 de ani, a fost împuşcat în cap, dar a supravieţuit.

Atacatorul era un pacient mai vechi al echipelor medicale, fiind cunoscut pentru probleme cardiace. După ce a ucis, a aruncat pe jos o cardiogramă pe care a lăsat scris un mesaj: “Este o răzbunare, mi-aţi zdrobit inima!”

Presa locală spune că asasinul era scos din minţi după ce nepoata sa, în vârstă de 16 ani, a murit recent. Familia chemase un echipaj de ambulanţă să o consulte, pentru că avea temperatură ridicată. Medicii au considerat că nu e nevoie să fie dusă la spital, iar după ce echipajul a plecat fata a intrat în convulsii şi a murit, se pare, din cauza unei meningite care nu a fost depistată la timp.

Ancheta a arătat că victimele împuşcate erau alte persoane decât cele care au consultat-o la domiciliu pe adolescenta de 16 ani înainte de a muri. Bunicul ei a deschis focul într-o altă staţie de ambulanţe, decât cea care a preluat cazul nepoatei sale.

După ce s-a răzbunat, Bekir Nebiev s-a urcat într-o veche maşină, de fabricaţie rusească, Moskvich, şi a dispărut cu arma şi cu toate economiile sale de o viaţă, în jur de 200.000 de ruble, ceea ce înseamnă în jur de 2700 de euro.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE