Home Social Mătuşa fetițelor înghețate în pădurea din Vrancea a fost găsită moartă

Femeia dispărută acum o săptămână într-o pădure din județul Vrancea a fost găsită moartă.

Cei care au anunțat organele de poliție sunt doi localnici din Poiana Cristei, printre care și un consilier local, care au găsit-o pe femeie la marginea unei păduri, în zona Mahriu, la aproximativ 2 kilometri de casa de unde plecase, dar în zona opusă față de locul în care trebuia să ajungă, arată Vrancea24.

Se bănuieşte că şi aceasta a murit din cauza înghețului. Femeia a dispărut în urmă cu o săptămână alături de sora sa, de 44 de ani şi de fiicele acesteia de 3 ani, respectiv 14 ani, cele trei fiind găsite decedate în aceeași pădure, unde a fost descoperit și cadavrul Elenei Iordache.

Sora femeii, împreună cu cele două fiice ale sale, în vârstă de trei și 14 ani, au plecat de la locuința Elenei Iordache duminica trecută, după o ceartă în familie. Acestea ar fi fost alungată de soacră din casă şi au plecat noaptea la drum. Au ales o scurtătură prin pădure, spre locuința lor, dar drumul le-a fost  fatal.

Marţea trecută cele două fete şi mama lor au fost găsite înghețate. Fata de 14 ani acoperise cu haina şi cu propriul trup pe cel al surorii sale de trei ani. Cele două erau îmbrățișate și desculțe. Încălțările au fost găsite de anchetatori într-un rucsac aruncat în apropiere. La un kilometru distanță, oamenii au găsit și trupul mamei lor.

O variantă a autorităţilor este că, foarte probabil, mamei i s-a făcut rău, fata cea mare a încercat să o protejeze de frig şi a plecat cu sora mai mică pentru a căuta ajutor. Pe drum, însă, s-au rătăcit, nu au mai găsit ieşirea din pădure şi, până la urmă, s-au aşezat lângă tulpina unui copac, unde au și fost găsite moarte.

Dumitra Iordache și cele două fiice ale sale, Viorica și Mădălina au fost înmormântate sâmbătă.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE