Home Eveniment Fetiță de 12 ani, batjocorită de un violator în serie lăsat liber...

violator

O fetiță de 12 ani din comuna vasluiană Vutcani a fost atacată și batjocorită, în Joia Mare de un tânăr de 17 ani, suspectat că ar fi violator în serie.

Copila fusese trimisã de mama ei sã cumpere ceva de la un magazin din sat. Pe drumul de întoarcere, ea a fost acostată de Ciprian Andronic, care a luat-o cu forta, a bãgat-o într-o casă pãrãsitã și ea, și sub amenințarea cuțitului, a violat-o cu sălbăticie.

Fata a încercat sã fugã, însă atacatorul a prins-o si a amenintat-o cã o omoarã si o aruncã în fântânã, scrie Vremea Nouă.

Agresorul a fugit abia când a auzit oameni pe drum și s-a temut că va fi prins. Scăpată din mâinile acestuia, fata i-a povestit mamei sale drama prin care a trecut, iar femeia a anunțat poliția.

Suspectul a fost prins abia a doua zi, iar dosarul a ajuns pe masa Judecătoriei Bârlad. Magistrații au considerat că nu e o prioritate, așa că atacatorul a fost lăsat în libertate de sărbători, până astăzi, când urmează să ia o decizie.

Potrivit sursei citate, cercetările au arătat că tânărul este suspect de alte două violuri, asupra unui bãiețel de 4 ani și a unei fetițe de 9 ani, agresiuni care ar fi avut loc în aceastã primãvarã.

Asta în condițiile în care Ciprian Andronic este deja judecat, dar în libertate, pentru că ar fi violat, în luna ianuarie, o femeie de 40 de ani din localitate.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE