Home Social Fetiță violată de tatăl vitreg timp de 7 ani. Mama i-a spus...

violata
Sursa Foto: ziuanews.ro

Caz șocant în județul Alba unde o fată de 14 ani a fost violată timp de șapte ani de tatăl său vitreg. Halucinant este că mama adolescentei, deși știa de violuri, nu a făcut nimic să oprească agresiunile asupra copilei. Mai mult, femeia i-a spus fetiței să îl ierte pe bărbat.

I-am spus să îl ierte de data asta. Dar dacă se mai întâmplă să mergem împreună la poliție și să spunem, a declarat mama fetei pentru Antena 3.

Adolescenta de 14 ani locuia împreună cu tatăl vitreg și cu alți trei frați mai mici, iar anchetatorii au aflat că violurile aveau loc atunci când mama era plecata la muncă în Germania, iar ceilalți copii se aflau la școală.

Fetița violată a povestit totul unei vecine

Însă după șapte ani de zile, ajunsă la capătul răbdării, fetița nu a mai putut să țină ascuns secretul și a anunțat despre ceea ce se întâmplă o vecină din satul în care locuiește.

Din fericire, femeia a avut prezență de spirit și i-a povestit totul unei nepoate care este chiar asistent social.

Așa a ajuns cazul în atenția autorităților. Bărbatul de 54 de ani a fost deja arestat preventiv, iar minora violată a fost preluată de Protecția Copilului.

Instituția a deschis o anchetă și în ceea ce îi privește pe ceilalți trei copii cu vârste între 5 și 11 ani, iar mama fetiței violate ar putea fi decăzută din drepturile părintești.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE