Home Extern Finalul tragic al unei întreceri între un Lamborghini şi un Ferrari. Gestul...

O cursă ilegală cu maşini puternice s-a încheiat tragic, iar imaginile suprinse imediat după un cumplit accident, în care un om şi-a pierdut viaţa, sunt teribile.

Un tânăr şofer, care a ieşit cu bolidul în decor, spulberând câţiva pietoni, este suprins în timp ce încearcă să iasă pe geam din maşină, iar prima sa grijă este de a tasta pe telefonul mobil.

Mai întâi este suprins când pare să scrie un SMS, apoi vorbeşte la telefon. Nu este clar dacă acesta suna la echipele de salvare, ceea ce făcuseră deja şi martorii care s-au strâns la locul dezastrului şi care au filmat.

Tragedia a avut loc în Surabaya, Indonezia. Lângă maşina de sute de mii de euro, care s-a înfipt într-un copac, sunt oameni căzuţi pe jos, cerând ajutor, dar şi o persoană care şi-a pierdut viaţa.

Cei doi răniţi s-au ales cu mai multe fracturi, inclusiv la picior.

Femeia care a fost rănită nu se poate ridica singură în picioare, iar lângă ea este soţul ei, fără viaţă. Veniseră amândoi dintr-un sat din apropire pentru a cumpăra lapte de la vânzătorul de pe stradă.

Bărbatul  fost târât de maşină mai mulţi metri şi nu a avut nicio şansă.

Citește și: VIDEO LIVE Atac armat devastator în Statele Unite. Zeci de victime în urma unui val de împușcături

 

Tânărul care conducea Lamborghini se numeşte Wiyang Lautner şi are doar 24 de ani. Acesta a declarat că a simţit că s-a blocat o roată şi, ulterior, nu a mai reuşit să controleze bolidul.

Celălalt şofer, care ar fi condus Ferrari, nu este încă de găsit. Poliţia din Indonezia îl caută, în timp ce tânărul care a ucis cu maşina a fost arestat, scrie presa internaţională.

Sursa video: Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE