Home Social FOTO: Șoferul care l-a ucis pe procurorul din Arad în Slovenia s-a...

Șoferul autocisternei care a provocat accidentul în care procurorul din Arad Flavius Chiș și toată familia acestuia și-au pierdut viața în Slovenia s-a spânzurat.

Cadavrul şoferului Stanko Brajer, în vârstă de 50 de ani, a fost descoperit într-o zonă împădurită, după două săptămâni de căutări, iar testele ADN au devedit că el este cel care a provocat accidentul de pe autostrada din Slovenia în care procurorul Flavius Chiș, soția sa, copilul lor și soacra magistratului și-au pierdut viața.

Stanko Brajer părăsise locul accidentului imediat după ce acesta a avut loc, îndreptându-se spre o destinaţie necunoscută. S-a simţit vinovat de tragedia pe care a provocat-o şi a decis să plătească punându-şi capăt zilelor.

Se pare că s-ar fi spânzurat folosindu-se de cureaua de la pantaloni. Poliţia nu a găsit pe trupul său urme de violenţă, deci nu a intrat niciun moment în discuţie vreo infracţiune, arată Arad Online.

Stanko Brajer

Stanko Brajer – șoferul care a ucis familia procurorului Chiș în Slovenia

Tragicul accident a avut loc pe 13 iulie atunci când la ieșirea din Ljubliana, procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. Maşina nu a fost văzută de șoferul unui tir care venea din spate. Autoturismul a fost făcut una cu pământul, iar cele patru persoane aflate în mașină, prim-procurorul, soția, copilul său în vârstă de 5 ani și soacra magistratului, au murit.

chis

 

Procurorul Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Soţia sa, Ioana Chiş, era angajată la Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad şi urma să împlinească 35 de ani. Fiul magistratului ar fi trebuit să intre în clasa I în această toamnă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE